Itt ülők a kocsiban valaki kiverhetné

Szerintem teljesen egyértelmű volt az időpont.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 16:42

Éppen ez adhat okot a félreértésre. Ő 10:30-at írt, ami valóban a délelőttöt jelenti, de pongyolább fogalmazással bárki gondolhat este 10:30-ra is, amikor ezt írja, ami - valljuk be - ilyesmire sokkal életszerűbb időpont a reptéren.
És ha a szívedre teszed a kezed, és megnézed a fogalmazás összképét, meg mernél rá esküdni, hogy tűpontosan arra gondolt, amire te?
És ha a szívedre teszed a kezed, és megnézed a fogalmazás összképét, meg mernél rá esküdni, hogy tűpontosan arra gondolt, amire te?

Ok, köszi.
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Éppen ez adhat okot a félreértésre. Ő 10:30-at írt, ami valóban a délelőttöt jelenti, de pongyolább fogalmazással bárki gondolhat este 10:30-ra is, amikor ezt írja, ami - valljuk be - ilyesmire sokkal életszerűbb időpont a reptéren.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptérnél szopatnék most
Sziasztok Jászberény kötetlen szabadidős partner(ek)?
Most valaki van Kondorosi út Dunapart?
10 30
A 10:30 és a 22:30 ugyanaz?
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 15:00

A félreértések elkerülése végett azt azért még leírhatnád, hogy délelőtt vagy este 10:30-ra gondoltál?
A félreértések elkerülése végett azt azért még leírhatnád, hogy délelőtt vagy este 10:30-ra gondoltál?
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2023. 07. 21. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 11:45

Holnap 10 30 felé nagycsöcsű roma csajjal megyünk ki reptér jobb oldali kiserdő.Mindent csinálhattok vele.Csak gyertek oda és essetek neki.Beszálló hőlgy is jöhetne.Mindent leírtam ne írjatok.
M7 Moson -Bp?
Sziasztok
28eves 180/85kg.(22cm intim) Kékszemű, barna hajú magyar srác vagyok
Helyen nincs sajnos, de.utszni tudok..esetleg reptér?
28eves 180/85kg.(22cm intim) Kékszemű, barna hajú magyar srác vagyok
Helyen nincs sajnos, de.utszni tudok..esetleg reptér?
Monor Albertirsa térségégen, ma este puncit kényeztetnék, nyalnék, szopatnék, cumiznék!
Hétvégén Tolna-megye Tamási környékén csajszi? bér autót avatnám ..

Holnap 10 30 felé nagycsöcsű roma csajjal megyünk ki reptér jobb oldali kiserdő.Mindent csinálhattok vele.Csak gyertek oda és essetek neki.Beszálló hőlgy is jöhetne.Mindent leírtam ne írjatok.
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Sziasztok!
Repternél van most valaki?
Repternél van most valaki?
Pár, ki autózna velem? Városnézés, vagy bármi?
Reptérnél van valaki?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.