Sziasztok! Békéscsabán és környékén párokhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv.
Reptéren valaki?
Most valaki Kondorosi út végénél Parkoló?
Reptér most ?
Dánszentmiklós 405ös út?pasi erre?
Sziasztok!
Baja környékén keresek aktív férfit.
Baja környékén keresek aktív férfit.
Sziasztok! Szombat estére (07.22) keresek kalandot Bp. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Itt ülők a kocsiban valaki kiverhetné

Szerintem teljesen egyértelmű volt az időpont.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 16:42

Éppen ez adhat okot a félreértésre. Ő 10:30-at írt, ami valóban a délelőttöt jelenti, de pongyolább fogalmazással bárki gondolhat este 10:30-ra is, amikor ezt írja, ami - valljuk be - ilyesmire sokkal életszerűbb időpont a reptéren.
És ha a szívedre teszed a kezed, és megnézed a fogalmazás összképét, meg mernél rá esküdni, hogy tűpontosan arra gondolt, amire te?
És ha a szívedre teszed a kezed, és megnézed a fogalmazás összképét, meg mernél rá esküdni, hogy tűpontosan arra gondolt, amire te?

Ok, köszi.
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Éppen ez adhat okot a félreértésre. Ő 10:30-at írt, ami valóban a délelőttöt jelenti, de pongyolább fogalmazással bárki gondolhat este 10:30-ra is, amikor ezt írja, ami - valljuk be - ilyesmire sokkal életszerűbb időpont a reptéren.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptérnél szopatnék most
Sziasztok Jászberény kötetlen szabadidős partner(ek)?
Most valaki van Kondorosi út Dunapart?
10 30
A 10:30 és a 22:30 ugyanaz?
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 15:00

A félreértések elkerülése végett azt azért még leírhatnád, hogy délelőtt vagy este 10:30-ra gondoltál?
A félreértések elkerülése végett azt azért még leírhatnád, hogy délelőtt vagy este 10:30-ra gondoltál?
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2023. 07. 21. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 11:45

Holnap 10 30 felé nagycsöcsű roma csajjal megyünk ki reptér jobb oldali kiserdő.Mindent csinálhattok vele.Csak gyertek oda és essetek neki.Beszálló hőlgy is jöhetne.Mindent leírtam ne írjatok.
M7 Moson -Bp?
Sziasztok
28eves 180/85kg.(22cm intim) Kékszemű, barna hajú magyar srác vagyok
Helyen nincs sajnos, de.utszni tudok..esetleg reptér?
28eves 180/85kg.(22cm intim) Kékszemű, barna hajú magyar srác vagyok
Helyen nincs sajnos, de.utszni tudok..esetleg reptér?
Monor Albertirsa térségégen, ma este puncit kényeztetnék, nyalnék, szopatnék, cumiznék!