Sziasztok !
23 cm méretű cerkámmal ,hetero alapon párt várok a reptéren ..
23 cm méretű cerkámmal ,hetero alapon párt várok a reptéren ..
Mélytorkoznêk ma valakit. Akár autóban, szabadban mindegy.
Ma estére keresek aktív, hellyel rendelkező Budapesti srácot kalandra.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok masszázst vállalok smile teljes test tetőtől talpig házhoz megyek masszírozok és jövök is el irjatok
Nepligetbe jár ki valaki?,?,
Északi part környékén hölgy vagy pár?
Triplaszámos web újság (4..) cikkezett még 10éve (2013 ban)
Nagy közösségi szex térkép.
Egy gmapsen rengeteg hely megjelölve... azóta is folyamatosan bővülő térkép.
Érdemes benne szemezgetni ; - ) (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy közösségi szex térkép.
Egy gmapsen rengeteg hely megjelölve... azóta is folyamatosan bővülő térkép.
Érdemes benne szemezgetni ; - ) (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudtok még jó helyet ezeken kívül???
Szépvölgyin valaki mostanság?
Miskolcon valaki autós kaland? De jöhetünk hozzám is
Az barátom,nem extra nagy ;D
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 10:45

Sziasztok !
Ma délután 15 körül extra nagy cerkámmal hetero alapon párhoz csatlakoznék!
Repter ,szepvolgyi ,stb
Budapest és környéke
Repter ,szepvolgyi ,stb
Budapest és környéke
Ez nagyon így van, párommal már csak hétköznap késöi látogatás vállalunk be
(Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2023. 08. 16. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 11:06

Fehér astra, batár dobozos, fekete passat...
Sokan csinálják így, kiszáll kering az autó körül, mint gólyafos a levegőben. Van amelyik női fehérneműben, amitől jó érzésű embernek is többféle ingere támad a látványtól csak azt nem tudom hány inger...
Érdekes módon ha rászólsz, kiszólsz neki, "Mendj innen!" "Nem érdekelsz", ok ritka esetben nem elég a szép szó és kell egy "Takarodj!" kiálltás. De megértik és elmennek békén hagynak, meg se állnak melletted.
Nyílván ha ő volt előbb az adott helyen te mész tovább, így korrekt.
Tudjátok! Élni és élni hagyni...
Illetve kommunikáció mintsem az egymás kergetése ami kint szokott menni és ami keringőzés miatt elszoktak a reptérről a normális emberek, párok...
Sokan csinálják így, kiszáll kering az autó körül, mint gólyafos a levegőben. Van amelyik női fehérneműben, amitől jó érzésű embernek is többféle ingere támad a látványtól csak azt nem tudom hány inger...
Érdekes módon ha rászólsz, kiszólsz neki, "Mendj innen!" "Nem érdekelsz", ok ritka esetben nem elég a szép szó és kell egy "Takarodj!" kiálltás. De megértik és elmennek békén hagynak, meg se állnak melletted.
Illetve kommunikáció mintsem az egymás kergetése ami kint szokott menni és ami keringőzés miatt elszoktak a reptérről a normális emberek, párok...
Fehér astra, batár dobozos, fekete passat...
Illetve kommunikáció mintsem az egymás kergetése ami kint szokott menni és ami keringőzés miatt elszoktak a reptérről a normális emberek, párok... (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 09:50
Illetve kommunikáció mintsem az egymás kergetése ami kint szokott menni és ami keringőzés miatt elszoktak a reptérről a normális emberek, párok... (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen velem is így volt
Odébb álltam jött utánam 3x 4x is aztán én is eljottem
Odébb álltam jött utánam 3x 4x is aztán én is eljottem
Veszrém-Fehérvár szakaszon valaki mostanában?
Sziasztok, a hétvégére tervezzük, hogy kigurulunk a reptérhez. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni privát üzenetben vagy chat-en egy kis információt.

Te kint vagy??
Van valaki a reptéren?
Ma,holnap autós kaland?Hölgyek,párok?Valaki/k merne is találkozni?
Sziasztok !
Repter ,szepvolgyi ,stb
Budapest és környéke
Repter ,szepvolgyi ,stb
Budapest és környéke
A városligetnél vagy közelében , szívesen lennék ma este , házaspár vagy szóló hölgy alkalmi partnere ! Ha megfelelünk egymásnak , állandó házibarát is lennék szivesen !