Én itt vagyok
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2023. 08. 30. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren valaki vN kint
Sziasztok. Kifutónál van most valaki?.
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok. Autós kaland esetleg most delelott a XX. kerület környékén valahol egy eldugott helyen? Lányok és párok írjatok privátban ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Van kint valaki repternel??
Autós kaklandozokat keresek Hajdúból. Izgalmas párok előny.
Jön ki valaki a reptérhez? 6-7kozot?
Este van mozgás kint babám.22:00-04:45 közt.
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 08. 29. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hi. Hévízen keresek aktív vagy uni férfiakat szexre
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2023. 08. 29. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 17:58

Kissé jelez az irónia-detektorom, úgyhogy remélem nem vettél semmit magadra, magatokra, mert rátok nem szóltam egy rossz szót sem. Pusztán arra világítottam rá, hogy miért nem lesz sok olyan pár, mint ti, és hogy ne tekintsen rosszallóan emiatt a többiekre, mert semmi oka és joga rá.
Ettől függetlenül jó, hogy vagytok

Most vannak civilizáltan kukkolhatók a Szépvölgyi környékén? Esetleg jön fel pár a közeljövőben?
Ilyenkor este is van kint valaki????
Reptérnél közös hoki valaki??
Sziasztok
Reptéren kaland?
30 éves bi srác vagyok
Reptéren kaland?
30 éves bi srác vagyok
Köszönjük! De ha valaki regizett ide, akkor vegye már tudomásul, hogy egy szexpartner kereső oldalon van.
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2023. 08. 29. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 17:58

Kissé jelez az irónia-detektorom, úgyhogy remélem nem vettél semmit magadra, magatokra, mert rátok nem szóltam egy rossz szót sem. Pusztán arra világítottam rá, hogy miért nem lesz sok olyan pár, mint ti, és hogy ne tekintsen rosszallóan emiatt a többiekre, mert semmi oka és joga rá.

(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 29. kedd 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 02:08

Törölt felhasználó (4714312)

Lenyügöző és fantasztikus és, ahogy pontokba szedted eszméletlen!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Tatán vagy a környéken szopnék ma este diszkréten. Kíváncsi heterot is!
Sziasztok van kint most valaki a reptérnél? Lenne igény hogy kimenyek? Privát választ várok.