Hi. Keszthely és Hévíz környékéről keresek rendszeres szopható pasikat. Dugható is vagyok. Szex a szabadban vagy valahol megoldjuk
Sziasztok! Szeretnénk kipróbálni a reptér környékén az erotikát. A gond az ,hogy fogalmunk nincs merre kell odajutni és ebben kérnénk privátban segítséget. köszi szépen!
Sziasztok most valaki Csepelen nem cumizna le
Szopnék egy szép teli faszt. Szabadban vagy helyed legyen. Fót és környéke.Holnap 15h után.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Holnap délután Szolnok-Eger útvonalon megállnék egy jót szopni... Gecit nyelni.
Reptéren valaki?
Fekete kombi audi ha itt vagy(tok) a fórumon.
Köszönöm a romantikus műsort!
#kifutóvége
Köszönöm a romantikus műsort!

#kifutóvége
Sehol senki? Bp! 10,17,19 ker!
Autós kaland ma éjjel? Pest és környéke?
Privátot írj
Privátot írj
Motorozásra, vagy szabadban találkozásra, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van
Valaki kölcsönös hoki 9 kerület 17:30 vágóhíd utca környékén
Sziasztok!
Ma este Győrben kamionos szex érdekel valakit?
Bármire nyitottan várlak...
Ma este Győrben kamionos szex érdekel valakit?
Bármire nyitottan várlak...
Sziasztok ma este valaki akkor még dugnà a popom Csepelen!?!?
Sziasztok. Debrecen, és környékéről autóskaland, pár, hölgy?
Hello valaki esetleg Tiszakécske és Szolnok között aki talizna, írj privátban köszi
Sziasztok!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!

Reptérnél ma délután?
Sziasztok, ma 5 után valakik - főleg párok - a Ánizs utca Mo vonalon vagy Csepel - Mo? Többit priviben.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.