Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt ,Holnap IS
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Jövő hét szerdán délelőtt 16 kerben, kocsiban szabadban, valaki - valamire?

Reptéren közös maszti valaki?
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsés és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
Kora estére mai napra keresek párt vagy nőt((Budapest környékén)
29eves 180/85kg. Kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
29eves 180/85kg. Kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
Sziasztok, holnap reggel,8 óra körül autóban párom képére maszti? Érd,Martonvásár
Sziasztok
Fiatal 22éves srácként keresek nőt/párt!
Diszkrécióm és ápoltságom adott!
Leginkább Pest megyében mozgok, helyen sajnos nincs!
Képeim vannak feltöltve!
Fiatal 22éves srácként keresek nőt/párt!
Diszkrécióm és ápoltságom adott!
Leginkább Pest megyében mozgok, helyen sajnos nincs!
Képeim vannak feltöltve!
Senki nincs a környékről??
Pécsen 50 es ffi szopatna telt hölgyet .
Valakinek lenne kedve hkoizni és szopni Alsónémedi és környékéről???
Valóban vannak olyan párok (mondom párok) akik az ilyen típusú vágyaikat próbálják megélni és ezt kulturáltan teszik. De már ők sem szívesen járnak ki a reptérre. Ezek a nők ettől még nem ribancok. Csak hálás lehet nekik a férfi társadalom, hogy a párjukkal ezt meg merik tenni és jobb nem lévén néha kimennek a reptérre. Ez olyan mint egy drog, de gondolom neked több tapasztalatod van mivel gyakran mész ki a pároddal.
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 10:32

Biztosan van ilyen is. De nem kell ehhez a reptéren túltolni, egy sima kapcsolatban is élhet a pasi lelki terrorja alatt egy nő és nyomorodhat meg lelkileg akkor, ha csak megfelelési kényszerből tesz meg dolgokat a párjának.
De mi a helyzet akkor, ha valaki ezt tényleg önnön elhatározásából teszi, "merjünk kurvának lenni" alapon? Igen, kétségtelenül ritka, de miért olyan elképzelhetetlen, hogy van ilyen nő is?
De mi a helyzet akkor, ha valaki ezt tényleg önnön elhatározásából teszi, "merjünk kurvának lenni" alapon? Igen, kétségtelenül ritka, de miért olyan elképzelhetetlen, hogy van ilyen nő is?

Valaki tud más jó búvóhelyet a reptéren kívül??? Ahol lehetne kalandozni??? Irjatok kérlek
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Autós kaland fehervaron, közöshokira vki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Sziasztok
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok vannak itt akikkel lehetne ismerkedni?
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok vannak itt akikkel lehetne ismerkedni?
Kónnyuvéru kurvát keresek Pécsen , Baranyában tartós kapcsolatra . 50 es bi ,perverz ffi .
Biztosan van ilyen is. De nem kell ehhez a reptéren túltolni, egy sima kapcsolatban is élhet a pasi lelki terrorja alatt egy nő és nyomorodhat meg lelkileg akkor, ha csak megfelelési kényszerből tesz meg dolgokat a párjának.
(Ez egy válasz EExhibp üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 08:46

Amelyik nővel ezt sikerült megcsináltatni az szinte biztos , hogy lelkileg egy nyomorék lett és az M5 közelébe sem megy. Nemhogy a reptérre.
Azért, mert sokan, sokféleképpen megkettyintenek valakit, miért lenne igénytelen? Simán lehet tisztább odalent, mint egy 10/10-es plázaribi, vagy pláne mint egy elhanyagolt anyuka... Illetve természetesen akinek van esze, az gumiban csinál ilyeneket.
De ahogy korábban is írtam, természetesen az ilyen párok nyilvános jelenléte sajnos törvényszerűen alacsony ebben a társadalmi berendezkedésben, ez ok-okozati tény. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 05:47
De ahogy korábban is írtam, természetesen az ilyen párok nyilvános jelenléte sajnos törvényszerűen alacsony ebben a társadalmi berendezkedésben, ez ok-okozati tény. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696237)

Fő az igényesség..... Ja, nem

sziasztok autós pasinak lovagolnék szopnék nyiregy és környékén romák ne köszi
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban