Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 1112 1113 1114 1115 1116 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17270   2023. 09. 21. csütörtök 08:07
Dodi90 Dodi90
Reptéri kifutónál szopnék most fiatal srác vagyok
#17269   2023. 09. 21. csütörtök 07:47
weritas99 weritas99
Sziasztok. A rossz idő ellenére ha valakinek lenne kedve Budapesten kalandozni, ismerkedni akkor szívesen elkisernem. Hölgy vagy párok.
#17268   2023. 09. 21. csütörtök 07:32
X Törölt felhasználó (4672116)
Vecsésen ügyesen cumizó haver?
#17267   2023. 09. 21. csütörtök 07:27
páratlanpárospest páratlanpárospest
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?sportos kan keres privi …
#17266   2023. 09. 21. csütörtök 07:27
X Törölt felhasználó (4708923)
Ma delutan 6 korul par a repternel, vagy godollo kornyeken?
#17265   2023. 09. 21. csütörtök 05:55
TuTiSa0990 TuTiSa0990
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
#17264   2023. 09. 21. csütörtök 05:28
X Törölt felhasználó (4716288)
Közel sem kell elosztani kettővel. smile
A te taktikád igen bunkó volt ismét. Sőt alpári! smile
Ha valaki nem ezért ment ki csak gépeket nézni még annak is zavaró volt, mint korábban írtuk. Többen megjegyezték utána, amit még hallottunk is, hogy mekkora suttyó dolog volt ez tőled. Ha valakinen hibát kell keresni akkor sejtheted ki az. El kéne gondolkozni. Mr. "Talpig úriember"
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 01:29
Kétlem, hogy én voltam, mert a leírásod túlzó. Ha elosztjuk kettővel, akkor talán. De akkor nézzük más szemszögből!

1. Ha valaki kimegy Magyarország legnagyobb és legismertebb szexpartner-kereső szabadtéri helyére, és elkezd valamit csinálni ott, akkor gondolom nem lepődik meg, ha lesz érdeklődő. Eddig tiszta sor, igaz?

2. Na nézzük tovább! Az érdeklődők sokféle taktikával élhetnek. Például:

2.a. Körözgethetnek ész nélkül, és még akkor sem állnak meg, vagy csak nagyon nehezen, ha nyílt színi akcióba botlanak. Sok ilyen van...

2.b. Nagyon diszkréten megállhatnak 20-30 méter távolságban fény nélkül, és akkor ugyan baromi diszkrétek maradnak, csak éppen garantáltan kizárják magukat mind a vizuális élményekből, mind a becsatlakozás lehetőségétől. Ilyen is van...

2.c. Megállnak egy ponton és várják, hogy szájukba repüljön a sült galamb...

2.d. Járják a terepet, és ha érdekes autót látnak, megpróbálnak kommunikálni. Ha szavakkal eleinte nem megy, akkor mondjuk fényjelzéseket adva. Így ideális esetben gyorsan eldől, hogy van-e közös nevező.

Te pasiként melyiket választanád, ha akarsz is valamit? A, b, c vagy d?

3. Ha az érintett autó semmilyen jelzésre nem reagál - értsd: se nem húzza le az ablakot és mond pár szót kulturáltan, de még egy intésre sem hajlandó, hogy menjen arrébb a másik -, akkor te mire gondolsz, mit jelent ez? Véleményem szerint vagy azt, hogy beszállót ugyan nem akarnak, de kukkolni szabad őket, vagy pedig azt, hogy fogalmuk sincs, hol vannak valójában.

Ha ti céltudatosan mentetek ki, majd zavart titeket egy közeledés, de nem jeleztetek semmit, és ezután neten írkáltok erről utólag, sértődötten, arra nem tudom, mi a jó jelző... Mindenesetre komolyan vehetetlen. Ha a boltban valaki túl hangos, vagy túl közel áll hozzád, nem kommunikálsz vele, hogy ne tegye? Inkább felveszed a süket-néma pózt? Ha egy buliban egy pasi túl sokat akar tánc közben, nem veszed el a kezét, nem szólsz neki? Inkább úgy teszel, mintha ott se lenne? Ha az élet bármely területén akad egy problémád valakivel és evidens, hogy megpróbálsz kommunikálni, akkor a reptéren miért nem evidens ugyanez?

Én a magam nevében tudok beszélni, én soha, senkit nem szívattam, ha kommunikált és elküldött, pedig erősen furcsállom, ha valakit ilyen helyen zavar egy érdeklődő. Házszámot téveszt az ilyen, de joga van hozzá nemet mondani. De ha nem mond, nem jelez semmit, akkor nyilván nem lehet a fejébe látni.

Ezzel szemben a hatékony keresés alapja mindenképpen a 2.d. verzió. Jópár alkalommal szült ez remek spontán lehetőségeket, több ízben a GG-től teljesen függetlenül, de kapásból mondhatnék neked 5-6 nicnkevet innen is, akikkel volt valami és igazolhatják, hogy soha nem voltam bunkó.

A kulcsszó a kommunikáció!
#17263   2023. 09. 21. csütörtök 03:58
tutiisti tutiisti
Sziasztok, ma délelőtt valaki Tiszaföldvár környékéről?
#17262   2023. 09. 21. csütörtök 01:29
Attika99 Attika99
Kétlem, hogy én voltam, mert a leírásod túlzó. Ha elosztjuk kettővel, akkor talán. De akkor nézzük más szemszögből!

1. Ha valaki kimegy Magyarország legnagyobb és legismertebb szexpartner-kereső szabadtéri helyére, és elkezd valamit csinálni ott, akkor gondolom nem lepődik meg, ha lesz érdeklődő. Eddig tiszta sor, igaz?

2. Na nézzük tovább! Az érdeklődők sokféle taktikával élhetnek. Például:

2.a. Körözgethetnek ész nélkül, és még akkor sem állnak meg, vagy csak nagyon nehezen, ha nyílt színi akcióba botlanak. Sok ilyen van...

2.b. Nagyon diszkréten megállhatnak 20-30 méter távolságban fény nélkül, és akkor ugyan baromi diszkrétek maradnak, csak éppen garantáltan kizárják magukat mind a vizuális élményekből, mind a becsatlakozás lehetőségétől. Ilyen is van...

2.c. Megállnak egy ponton és várják, hogy szájukba repüljön a sült galamb...

2.d. Járják a terepet, és ha érdekes autót látnak, megpróbálnak kommunikálni. Ha szavakkal eleinte nem megy, akkor mondjuk fényjelzéseket adva. Így ideális esetben gyorsan eldől, hogy van-e közös nevező.

Te pasiként melyiket választanád, ha akarsz is valamit? A, b, c vagy d?

3. Ha az érintett autó semmilyen jelzésre nem reagál - értsd: se nem húzza le az ablakot és mond pár szót kulturáltan, de még egy intésre sem hajlandó, hogy menjen arrébb a másik -, akkor te mire gondolsz, mit jelent ez? Véleményem szerint vagy azt, hogy beszállót ugyan nem akarnak, de kukkolni szabad őket, vagy pedig azt, hogy fogalmuk sincs, hol vannak valójában.

Ha ti céltudatosan mentetek ki, majd zavart titeket egy közeledés, de nem jeleztetek semmit, és ezután neten írkáltok erről utólag, sértődötten, arra nem tudom, mi a jó jelző... Mindenesetre komolyan vehetetlen. Ha a boltban valaki túl hangos, vagy túl közel áll hozzád, nem kommunikálsz vele, hogy ne tegye? Inkább felveszed a süket-néma pózt? Ha egy buliban egy pasi túl sokat akar tánc közben, nem veszed el a kezét, nem szólsz neki? Inkább úgy teszel, mintha ott se lenne? Ha az élet bármely területén akad egy problémád valakivel és evidens, hogy megpróbálsz kommunikálni, akkor a reptéren miért nem evidens ugyanez?

Én a magam nevében tudok beszélni, én soha, senkit nem szívattam, ha kommunikált és elküldött, pedig erősen furcsállom, ha valakit ilyen helyen zavar egy érdeklődő. Házszámot téveszt az ilyen, de joga van hozzá nemet mondani. De ha nem mond, nem jelez semmit, akkor nyilván nem lehet a fejébe látni.

Ezzel szemben a hatékony keresés alapja mindenképpen a 2.d. verzió. Jópár alkalommal szült ez remek spontán lehetőségeket, több ízben a GG-től teljesen függetlenül, de kapásból mondhatnék neked 5-6 nicnkevet innen is, akikkel volt valami és igazolhatják, hogy soha nem voltam bunkó.

A kulcsszó a kommunikáció!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 20. szerda 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4716288)
2023. 09. 20. szerda 05:43
Többen is írtak, hogy te voltál az. Igazán köszönjük a gyökér stílust, amit tapasztaltunk tőled. smile
#17261   2023. 09. 20. szerda 23:26
Qwerti Qwerti
Szóló fiú, max nézőnek?
#17260   2023. 09. 20. szerda 23:12
Martin1990 Martin1990
Sziasztok!
Szépvölgyi? Tervez pár jönni még?
#17259   2023. 09. 20. szerda 21:05
westboy westboy
Most valaki Árasztó úton?
#17258   2023. 09. 20. szerda 20:47
thesimpsons001 thesimpsons001
Sziasztok!
Ma este Budapest és vonzáskörzetében masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését szívesen fogadom.
#17257   2023. 09. 20. szerda 20:45
westboy westboy
Most valaki Árasztó úton?
#17256   2023. 09. 20. szerda 20:40
tominograd tominograd
Holnapi csütörtök esti találkára keresünk párt vagy lányt szécsénytől 20kmre eddig 1 fiu egy házaspár a felállás várunk lányokat párokat.
#17255   2023. 09. 20. szerda 20:31
tibusz tibusz
Helló!
Fóti Auchan parkolóban hölgy vagy pár 21óra körül? Szép estét...
#17254   2023. 09. 20. szerda 19:10
Kejesjatek Kejesjatek
Valaki vegul van kint?
#17253   2023. 09. 20. szerda 17:36
határozott40 határozott40
Mondjuk ha egy darab nő nincs a kiserdőben, akkor nem igazán lesz biszex a buli. Csak buzi buli lesz. A tény az tény, bármit ís írjanak a pasik az adatlapjukra.
(Ez egy válasz Mindigjóvelem üzenetére (2023. 09. 20. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 13:27
Sziasztok! Aki teheti és érdekli a bi irány annak itt a lehetőség egy lehetőleg felejthetetlen bi dogging bukkake összeröfgenéshez. Reptéren tali(jobb oldalon az erdőben )
#17252   2023. 09. 20. szerda 17:36
X Törölt felhasználó (4661789)
Közös hoki campona dunapart környékén???? mostanában??? Nagyfarkút keresek
#17251   2023. 09. 20. szerda 17:30
tothimi2000 tothimi2000
M1 Arrabona, Bodapest felé vezető oldal! Lány?!

... 1112 1113 1114 1115 1116 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 39530db
Utolsó üzenet: ma 19:06

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!