Van valaki kint a reptéren?
Holnap reggeli(8-9óra között) kalandra lehet jelentkezni nálam
Helyszín a reptér

Valaki reptérnél?
Én ezért nem megyek ki a raly pályára. Szexmozi 1500 ft ott kiszopnak nő v. bisex pasi és GO!
Faszom mossa az autót a retek után folyton. (Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Faszom mossa az autót a retek után folyton. (Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este pár vagy nő? Budapesten és vonzáskörzetében?(29eves 180/85kg srác vagyok)
Úgy látom ma is csak kergetozes van...
sziasztok Péntek estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
feher ford itt van?
Valaki ma este reptér? Szopnék

Jobbra..

Ezüst új Astra ? A múltkor dumáltunk, ha van kedved gyere balra az erdőnél.

Ma hoki, orál népligetben? Írj!
Ma estere keresek kanos apukát/apukákat akiket szophatok. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato.irj ha erdekel a dolog
Par van a repternel?
Van valaki kint a reptéren?
Ma este 8-9felé Árasztó út Dunapart?
Szia/Sziasztok!
Ma este?? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Ma este hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Ma este?? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Ma este hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Hát ez csodaszép...
Nem is biztos, hogy velem volt a gondja, de valamilyen megfontolásból nekiáll a neten kötekedni, azt is igen gyenge lábakon, de még egy utolsót oda akar szúrni, csak éppen nem veszi észre, hogy a nemrég regisztrált kamunickje helyett az igazival van bent.
Erre bepánikol és 8 perc alatt kitörli inkább az igazi nickjét, de a karma mindenkit utolér, mert én még véletlenül pont láttam, melyik volt az...
Ezek után már kételkedem abban is, hogy egyáltalán páros volt-e az illető, és ha igen, akkor azok voltak-e, akik - elosztva kettővel - panaszkodhattak hasonlóra. Mindenesetre aki elolvassa ezt a szösszenetet, az azt hiszem most már mindent a helyén tud kezelni.

Nem is biztos, hogy velem volt a gondja, de valamilyen megfontolásból nekiáll a neten kötekedni, azt is igen gyenge lábakon, de még egy utolsót oda akar szúrni, csak éppen nem veszi észre, hogy a nemrég regisztrált kamunickje helyett az igazival van bent.
Erre bepánikol és 8 perc alatt kitörli inkább az igazi nickjét, de a karma mindenkit utolér, mert én még véletlenül pont láttam, melyik volt az...

Ezek után már kételkedem abban is, hogy egyáltalán páros volt-e az illető, és ha igen, akkor azok voltak-e, akik - elosztva kettővel - panaszkodhattak hasonlóra. Mindenesetre aki elolvassa ezt a szösszenetet, az azt hiszem most már mindent a helyén tud kezelni.
Elfelejtettél nicket váltani...
Puszillak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 16:45
Puszillak!

Törölt felhasználó (4394842)

Nem írtuk, hogy akik repülőket nézni mentek tudták miért csináltad, amit csináltál. azt sem hogy beszélgetni kezdtünk volna velük. Mikor kiszálltunk a kocsiból hallottuk, hogy mit mondanak. "Ez meg mi a fas.èrt világít be minden kocsiba!?? Igazi bunkó." Ezt hallottuk. És igazuk is volt.
Az hogy neked milyen kalandjaid voltak az snekit nem érdekel. A lényegen nem változtat.
Azért ha kicsit jobban vissza is olvas az ember láthatja, hogy nem kevés vita volt már itt a fórumon, amiben épp rólad volt szó személyesen (is).
Veled??? SOHA! Kösz, de veled aztán tényleg soha. Még látni sem, nemhogy beszélni.

Az hogy neked milyen kalandjaid voltak az snekit nem érdekel. A lényegen nem változtat.
Azért ha kicsit jobban vissza is olvas az ember láthatja, hogy nem kevés vita volt már itt a fórumon, amiben épp rólad volt szó személyesen (is).
Veled??? SOHA! Kösz, de veled aztán tényleg soha. Még látni sem, nemhogy beszélni.
Szürke golfos lány esetleg innen van?