Dánszentmiklós 405ös út?pasi erre?
Kifutó végénél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos kan keres privi
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Srácok kukkolni, masztizni ki csatlakozik? Szürke autót keress
Sziasztok
Szépvölgyire megy mostanában valak?
Szépvölgyire megy mostanában valak?
Ma este valaki reptér?
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
M1? Lébény -Bp
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek párt, mindkét fél örömére. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től srácok kukkolni, masztizni ki csatlakozik? Szürke autóval leszek
Helló Hölgyek
Itt vagyok lent Velencei tó ha esetleg megjött valakinek a kedve
Közös strandolásra , agárdi szabadstrand
Itt vagyok lent Velencei tó ha esetleg megjött valakinek a kedve
Közös strandolásra , agárdi szabadstrand

Elkerültük egymást :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 22. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 13:27
Törölt felhasználó (4711660)

1 óra múlva ki lesz kint a reptérnél?
Balaton déli partján 24 .én valaki?
Kint vagyok a reptérnél. Ki jön ma még erre?
Vasárnap este pár keres közös masztihoz fiatal pasit! Pápa és környéke!
Baja környékén kukkolnèk leskelödnèk autós szexet.
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Campona dunapart környékén autos hokira valaki?? Nagyfarkú aktiv pasi??
Sziasztok!Esténként M1vonalon,parkolóban,pihenőben vastagf urakat kukkolnék h.ki közben!!Igény szerint egyoldalúan besegítek....keress bizalommal,diszkréció mellett!
1 óra múlva ki lesz kint a reptérnél?