Sziasztok!Én is jelentkezem!
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 11:08

Sziasztok. Párommal tervezünk idei évre utoljára egy bukkake partit szokásosan szépvölgyi parkolóba, ha minden jól megy és el tudunk szabadulni és az időjárás is úgy akarja, a hétvégére, szombat estére. Minimum 6-8 pasit várunk, ha több, az csak jobb. Szokásos szabályok, bukkake, tehát párom szopna és rá kell élvezni, a lényeg, tele legyen élvezve. Párok csatlakozását is szívesen vesszük, de minden csak hetero alapon.
sziasztok ma estére vagy holnap kedd estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Reptérnél nagyfarkú bi pasi mostanában??
Etyek,Bicske környékén valaki mostanában?
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Reptérnél van valaki kint?
Sziasztok ápolt diszkrét pasi vagyok holnapi napra keresek jól szopó pasit S jó segged legyen délelőtt Bp
Reptérnel van kint valaki?
Sziasztok. Jelentkezem
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 11:08

Sziasztok. Párommal tervezünk idei évre utoljára egy bukkake partit szokásosan szépvölgyi parkolóba, ha minden jól megy és el tudunk szabadulni és az időjárás is úgy akarja, a hétvégére, szombat estére. Minimum 6-8 pasit várunk, ha több, az csak jobb. Szokásos szabályok, bukkake, tehát párom szopna és rá kell élvezni, a lényeg, tele legyen élvezve. Párok csatlakozását is szívesen vesszük, de minden csak hetero alapon.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár autós kalandra ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén
Nagyerdőn autós kalandozokat R keresek.
Pár-Hölgy Székesfehérvár-Győr útvonalon most?
Sziasztok. Pest megyében szívesen találkoznék párral, hölggyel, akinek lenne kedve írhatna.
Sziasztok. Hévízen autós kalandra egy vagy több férfi, helyem is van napközben. Imádok szopni és jól dugható a popsim.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Most valaki reptérnél??
sziasztok ma estére vagy akár a jövőhét bármely estéjére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ha valaki gumival torkoztatna, akinek jó méretes farka van, írjon