Ne hagyd abba,had érezzék!
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 19:37

Kényelmes állapot lehet a valóság figyelmen kívül hagyása (ún. unorthodox valóság), de persze ebben élünk amúgy is
. És persze itt is előjön a "mindig a más a hibás" ismerős motívuma.
Nem én kezdtem "regényt írni", csak reagáltam a sírásra.
De értem én, a melegek miatt nincsenek hetero párok, nem a paraszt, viselkedni nem tudó hetero pasik miatt (akik sokszor csak az adatlapon heterok).
Valóban életszerű, logikus.

De értem én, a melegek miatt nincsenek hetero párok, nem a paraszt, viselkedni nem tudó hetero pasik miatt (akik sokszor csak az adatlapon heterok).

Sziasztok!Vasárnap dun M1vonalon,pihenőben,parkolóban vastagf urakat kukkolnék h.ki közben!Igény szerint besegítek,keress bizalommal,privát üzenetben,diszkréció természetes!!!
Kényelmes állapot lehet a valóság figyelmen kívül hagyása (ún. unorthodox valóság), de persze ebben élünk amúgy is
. És persze itt is előjön a "mindig a más a hibás" ismerős motívuma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 17:45

Törölt felhasználó (4714312)
VIP

Évekre vissza nézhetsz , jó hely volt sokkal több pár járt ki!!! Okoskodhatsz itt és írhatsz regényeket is de a valóság az, hogy alig van pár és sok a meleg! Vagyis ezt a helyet is elbaszták!!!!
No, elindultunk ki szépvölgyire, kb 1-1,5 óra múlva érkezünk, sötét egyterűvel. Érkezés után egy kis lelazulás, utána kezdünk
Kint vagyok a reptéren. Van kint pár vagy hölgy
Ha nemtalálsz párt èn akkor szívesen
(Ez egy válasz 00erik00 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
20p repternel vagyok párok hölgyek
Veszprémi hölgy vagy pár kocsikázni?
Szia! Nem, ma máshova megyünk.
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 09. 30. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell mutogatni,valóban kevesebb pár van,aki veszett,holnap is az lesz ..egyre nyilvánvalóbb lesz,a többi élni fogja meghitt családi életét...ezt az oldalt meg már temetni kéne,jó mélyre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 17:45
Törölt felhasználó (4714312)
VIP

Évekre vissza nézhetsz , jó hely volt sokkal több pár járt ki!!! Okoskodhatsz itt és írhatsz regényeket is de a valóság az, hogy alig van pár és sok a meleg! Vagyis ezt a helyet is elbaszták!!!!
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 30. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 15:54

A melegek miatt nem járnak a párok a reptérre?!
És miért? Elveszik előlük szabad területet? Nem tudnak hol parkolni?
Vagy amúgy hol találkozik a két csoport? Mit érdekel egy hetero párt, ha melegek is találkoznak egy falunyi területen?
A tudomány jelen állása szerint a melegeket nem érdeklik a nők, nem keresik hetero párok társaságát
Akikről te beszélsz az max. a viselkedni nem tudó, frusztrált "hetero" pasik lehetnek. Akikről én is írtam.
A pár női tagját szeretnék, ha őt nem lehet, akkor esetleg akár a férfit is.
Ha őt sem, akkor akár Morzsit végül.
Na, ők nem melegek. Paraszt hetero pasik, akik egy ürítéshez végső soron elég rugalmasak, ha máshogy nem jön össze.
Ki ne találjuk már, hogy az egy gyakori jelenség, hogy egy valóban meleg pasi egy hetero pár férfi tagját zaklatja!
A párok max. a paraszt hetero pasik miatt nem járnak semmilyen nyilvános helyre!
Akik akár az 5. "nem" után is nyomulnak, próbálkoznak, kuncsorognak, mindezt sokszor akár ápolatlanul!
Menekül előlük a pár, de üldözik őket!
A melegek üldözik a hetero párokat?! Komolyan?
Nem a viselkedni nem tudó paraszt hetero pasik, ugye...
És miért? Elveszik előlük szabad területet? Nem tudnak hol parkolni?
Vagy amúgy hol találkozik a két csoport? Mit érdekel egy hetero párt, ha melegek is találkoznak egy falunyi területen?
A tudomány jelen állása szerint a melegeket nem érdeklik a nők, nem keresik hetero párok társaságát

Akikről te beszélsz az max. a viselkedni nem tudó, frusztrált "hetero" pasik lehetnek. Akikről én is írtam.
A pár női tagját szeretnék, ha őt nem lehet, akkor esetleg akár a férfit is.
Ha őt sem, akkor akár Morzsit végül.
Na, ők nem melegek. Paraszt hetero pasik, akik egy ürítéshez végső soron elég rugalmasak, ha máshogy nem jön össze.
Ki ne találjuk már, hogy az egy gyakori jelenség, hogy egy valóban meleg pasi egy hetero pár férfi tagját zaklatja!
A párok max. a paraszt hetero pasik miatt nem járnak semmilyen nyilvános helyre!
Akik akár az 5. "nem" után is nyomulnak, próbálkoznak, kuncsorognak, mindezt sokszor akár ápolatlanul!
Menekül előlük a pár, de üldözik őket!
A melegek üldözik a hetero párokat?! Komolyan?
Nem a viselkedni nem tudó paraszt hetero pasik, ugye...
Majd most a Szépvölgyi t megnézem
Kecske hegy parkoló 2
Köszi

Kecske hegy parkoló 2

Köszi

Köszi.
A reptéren voltam. Komolytalan.
“Meleg hely”
Sajnos (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 30. szombat 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 15:10
A reptéren voltam. Komolytalan.
“Meleg hely”
Sajnos (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 30. szombat 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt van a reptéri terület - GPS 47.416372, 19.303937
Csak óvatosan
Csak óvatosan

Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Az élet apró örömei
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 16:28

Törölt felhasználó (4706013)
VIP

Ne aggódj,jól beszélsz.

Ne aggódj,jól beszélsz.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 30. szombat 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 16:25

Nem teljesen értem, hogy ezt most mire írtad/érted; nem világos, hogy egyet értesz velem vagy cáfolsz

Sziasztok Párok Lányok Ma este 19 órakor reptérnél leszek benne vagyok kukkolásban ,hölgy szoptatása,ráélvezés esetleg farokverés ha benne vagytok irjatok 19kor ott leszek.
Nem teljesen értem, hogy ezt most mire írtad/érted; nem világos, hogy egyet értesz velem vagy cáfolsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 16:21

Törölt felhasználó (4706013)
VIP

Úgy néz ki,mi egy remek,fenomén pár voltunk,akinek szerencséje volt hozzánk,élete nagy élményét élte meg...ez amit most tapasztalok egyedülállóként...minimum beteges.Ha egyáltalán van kivétel.szép estét.

Hétfőn az esti orákban párommal kint leszünk a repűlőtér végenél várjuk férfiak jelentkezését! 37 és 50 éves korig ! Arc képpel irj privátba ! Akikkel találkoztunk már azoknak nem kell!
Úgy néz ki,mi egy remek,fenomén pár voltunk,akinek szerencséje volt hozzánk,élete nagy élményét élte meg...ez amit most tapasztalok egyedülállóként...minimum beteges.Ha egyáltalán van kivétel.szép estét.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 30. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 16:10

Kíváncsi lennék pl. "Oleh"-éknek mivel volt inkább problémájuk a Szépvölgyin: a kamus heterokkal, akiknek 15 üzenetváltás után végül mégsem sikerült a megbeszéltek ellenére megjelenniük, a "nem"-ből nem értő, ápolatlan értetlenekkel vagy a programjukat megzavaró melegekkel (akik egy "nem" után sem távoztak)