Mivel már mindenki túlvolt mindenen, igen, eljöttünk
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Egészségetekre
Ha 20 netes jelentkezőből 6 elment az már jó arány
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 21:44

Végeztünk is, hát, 16-20 jeleentkezőből eljött 6, abból résztvett 2-3 aki lemaradt, lemaradt
Szepvolgyin semmi. :(
Végeztünk is, hát, 16-20 jeleentkezőből eljött 6, abból résztvett 2-3 aki lemaradt, lemaradt
Holnap reggel Nyék cum?
Újpest Dunakeszi Fót környékén valaki éjjel kaland? Privátba írj
Mi elkezdjük, nem tudom meddig leszünk, aki lemarad, lemarad
Budapesten valamerre pár vagy fiú?
Nem azt mondták, hogy minden meleg bunkó, hanem egy (sajnos) valós jelenséget írtak le :(
Másrészről meg heteró párok nem feltétlenül akarnak melegek között szlalomozni.Ha azt akarnák akkor az Újpesti rakpartra mennének, vagy a Népligetbe. (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 19:37
Másrészről meg heteró párok nem feltétlenül akarnak melegek között szlalomozni.Ha azt akarnák akkor az Újpesti rakpartra mennének, vagy a Népligetbe. (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Kényelmes állapot lehet a valóság figyelmen kívül hagyása (ún. unorthodox valóság), de persze ebben élünk amúgy is
. És persze itt is előjön a "mindig a más a hibás" ismerős motívuma.
Nem én kezdtem "regényt írni", csak reagáltam a sírásra.
De értem én, a melegek miatt nincsenek hetero párok, nem a paraszt, viselkedni nem tudó hetero pasik miatt (akik sokszor csak az adatlapon heterok).
Valóban életszerű, logikus.

De értem én, a melegek miatt nincsenek hetero párok, nem a paraszt, viselkedni nem tudó hetero pasik miatt (akik sokszor csak az adatlapon heterok).

Mi ideértünk, felső parkoló, hátúl...egy kocsi van itt....
Tatân senki? Pár, hölgy vagy pasi ???
4.kerulet környékén autóban hokiznek, taliznek autós kaland stb
REPTER Szürke kombi renault megan innen van az oldalról?
M3ason ma este 3ashoz 40 év alatti nem dago srácot kamionost keresnénk!
Még mindig kint vagyok a reptéren. Nincs kint senki?
Ne hagyd abba,had érezzék!
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 19:37

Kényelmes állapot lehet a valóság figyelmen kívül hagyása (ún. unorthodox valóság), de persze ebben élünk amúgy is

Sziasztok!Vasárnap dun M1vonalon,pihenőben,parkolóban vastagf urakat kukkolnék h.ki közben!Igény szerint besegítek,keress bizalommal,privát üzenetben,diszkréció természetes!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 17:45

Törölt felhasználó (4714312)
VIP

Évekre vissza nézhetsz , jó hely volt sokkal több pár járt ki!!! Okoskodhatsz itt és írhatsz regényeket is de a valóság az, hogy alig van pár és sok a meleg! Vagyis ezt a helyet is elbaszták!!!!
No, elindultunk ki szépvölgyire, kb 1-1,5 óra múlva érkezünk, sötét egyterűvel. Érkezés után egy kis lelazulás, utána kezdünk
Kint vagyok a reptéren. Van kint pár vagy hölgy