Valaki mostanság megy a Kondorosi Dunapartra?
Már előttem is leírták ide azt, ami nagyon igaz. A mai világban ha nem találod meg magadtól a reptéri kifutó végét, akkor nincs is ott semmi keresnivalótok.

Az eljutás engem is nagyon érdekelne, ha elküldenéd, nekem privátban megköszönöm.
(Ez egy válasz morgo14 üzenetére (2023. 10. 16. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 16. hétfő 14:49

Sziasztok a reptéri kifutójoz tudtok adni GPS koordinátákat esetleg vagy hogy jutok oda? Privátba küldje el valaki köszönöm a segítséget
Hello!! Hogy lehet a reptéri kifutóhoz eljutnini, az M0 felől??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 16. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 16. hétfő 14:56
Törölt felhasználó (3902482)

Reptérnél van valaki?
Reptérnél van valaki?
(Kifutóhoz) javitom mielőtt betalálnak
(Ez egy válasz morgo14 üzenetére (2023. 10. 16. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 16. hétfő 14:49

Sziasztok a reptéri kifutójoz tudtok adni GPS koordinátákat esetleg vagy hogy jutok oda? Privátba küldje el valaki köszönöm a segítséget
Sziasztok!Ma 16után M1vonalon vastagf urak?Parkolóban,pihenőben h.ki közben kukkolnék,igény szerint besegítek!Keress bizalommal,privát üzenetben,diszkréxió természetes!
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok. Most Dunakeszi auchannal valaki aki kalandozna, ismerkedne?
Sziasztok!
Hölgyeim!
Izgatna valakit kamionos szex,Győr környékén?
Kukkolás,maszirozás vagy bármi ami izgató lehet számotokra.
Párokhoz is csatlakoznék,akár biszex is lehet...
Hölgyeim!
Izgatna valakit kamionos szex,Győr környékén?
Kukkolás,maszirozás vagy bármi ami izgató lehet számotokra.
Párokhoz is csatlakoznék,akár biszex is lehet...
Mikor lesz a hála, odafelé, vagy a vissza úton?
(Ez egy válasz Secretboy333 üzenetére (2023. 10. 16. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 16. hétfő 08:41

Most valaki elvinne a paromert Rabacsécsényre es vissza Győrbe a hala nem marad el
Szekszárd és környéke valaki esetleg?
Most valaki elvinne a paromert Rabacsécsényre es vissza Győrbe a hala nem marad el
Szerdán dél körül nő tervez kimenni a reptérre ?
Szia ,milyen színű Suzukist keresel ?? nagyon sokan járnak ki Suzukival
(Ez egy válasz Vidka87 üzenetére (2023. 10. 15. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben?
Autóban masztizna valaki párom képére videojára? Érden.
Autós kalandozókat keresek Hajdúból. Izgalmas párokat keresek. Üdv nagyfarkú pasi
Szépvölgyin van most valaki? Én itt a közelben...