Meg volt, de pontos helyet nem találtam. Mivel nem vagyok ismerős a környéken, így a “Kifutó végénél” számomra semmit sem mond. Sem a “kerítés mellett”
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 16:47
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nagyon picikét olvassatok vissza, tényleg csak egy kicsit kell, ezt a kérdést minden héten kétszer felteszi valaki...
Elküldtem üzenetbe.
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 16:54
Meg volt, de pontos helyet nem találtam. Mivel nem vagyok ismerős a környéken, így a “Kifutó végénél” számomra semmit sem mond. Sem a “kerítés mellett”
Szolnok holnap valaki ?
Holnap autós kalandra fehervaron vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Reptéren kívül van bejáratott hely, park, erdő ahol lehet kukkolni?
Újpest Dunakeszi Fót környékén valaki kaland?
Privátot írj
Privátot írj
Csepel fele valaki?
Ma este 11 körül leszopnék egy ápolt pasit, kocsival Örs Vezértől 5 percre vagyok. Fiatalos, férfias, szakállas vagyok, írj, ha érdekel!
A pár a fehér Renault-tal az oldalról van?
Aquaworldben egy kis kalandra invitálnék egy túlfűtött Hölgyet. Potens, 38 éves pesti pasi vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Szepvolgyin ma este party?
Budapesten ma valaki valamerre? Fiú, vagy pár érdekelne.
Ki van kint reptéren?
vki a reptéröl felém?szabadban?
Szia
Miert nem mész oda megkerdezni, nem vagy eleg Hatarozott? (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Miert nem mész oda megkerdezni, nem vagy eleg Hatarozott? (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki?
Sziasztok. Budapest és környékén Hölgyet vagy Párt keresek kellemes autós kalandra.
Reptéren valakik?

nyulipaar

gyorstoszó