Ma este 11 körül leszopnék egy ápolt pasit, kocsival Örs Vezértől 5 percre vagyok. Fiatalos, férfias, szakállas vagyok, írj, ha érdekel!
Csepel fele valaki?

Újpest Dunakeszi Fót környékén valaki kaland?
Privátot írj
Privátot írj
Reptéren kívül van bejáratott hely, park, erdő ahol lehet kukkolni?
Holnap autós kalandra fehervaron vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szolnok holnap valaki ?

Elküldtem üzenetbe.
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 16:54

Meg volt, de pontos helyet nem találtam. Mivel nem vagyok ismerős a környéken, így a “Kifutó végénél” számomra semmit sem mond. Sem a “kerítés mellett”

Meg volt, de pontos helyet nem találtam. Mivel nem vagyok ismerős a környéken, így a “Kifutó végénél” számomra semmit sem mond. Sem a “kerítés mellett”
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 16:47

Egy nagyon picikét olvassatok vissza, tényleg csak egy kicsit kell, ezt a kérdést minden héten kétszer felteszi valaki...
Van kint nagyfarkú pasi a reptéren,akinek ki lehet verni??
Egy nagyon picikét olvassatok vissza, tényleg csak egy kicsit kell, ezt a kérdést minden héten kétszer felteszi valaki...
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 16:22

Sziasztok!
Mai napon párommal mennénk ki egy kicsit kalandozni a reptérhez. Nem tudom viszont, hogy pontosan merre szoktak ilyesmik előfordulni. Így aki térképen jelölve elküldi nekem, hogy hova érdemes leparkolni, annak a pontos időpontot megadom a mai és a későbbi kalandjainkhoz is!
Előre is köszönöm!
Én:23/F Ő: 21/N
Mai napon párommal mennénk ki egy kicsit kalandozni a reptérhez. Nem tudom viszont, hogy pontosan merre szoktak ilyesmik előfordulni. Így aki térképen jelölve elküldi nekem, hogy hova érdemes leparkolni, annak a pontos időpontot megadom a mai és a későbbi kalandjainkhoz is!

Előre is köszönöm!
sziasztok párt vagy lányt keresek ma esti találkozóra. Találkozó célja: lehet egy kellemes beszélgetés,esetleg csak simogatás és masszázs esetleg csak farokverés,de lehet bármi más amit a hölgy partner szeretne élvezne. szex nélküli tali is szóba jöhet.
Mi tervezünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 16:22

Törölt felhasználó (4720281)

Repterre jon valaki mostanában?
Sziasztok!
Előre is köszönöm!

Előre is köszönöm!
Repterre jon valaki mostanában?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Valaki???
Sziasztok Somogy szopna valaki?
helló! csajok, párok esetleg kirándulás, kocsikázás ebben a szép időben? Bp. és környéke.
Valaki repternel van kit ????
Reptéri Skype csoport érdekel valakit???
Reptéri Skype csoport érdekel valakit???