Szolnok tali ma délután fél három körül írj privátban köszi szépen
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Reptérnél ma reggel?
Jò reggelt.a dèlelőtt a Szèpvőlgyin jönne valaki? Esőben,kisbuszban nagyon izgi lenne. 20/5 uni vagyok
Sziasztok.

Sziasztok
Sziasztok. Érden és környékén keresném partnereket aki szereti a hosszu kényeztető együttleteket.
És aki tényleg találkozna is.

Újpest Dunakeszi Fót Gödöllő környékén most valaki?
Sziasztok.
Holnap délután utazom Pestről -Szombathelyre.
Tudok menni Veszprém és Győr felé is.Ezen az útvonalon lenne kedve valakinek ismerkedni?
Privátban írj Kélrek.
Köszönöm.
Holnap délután utazom Pestről -Szombathelyre.
Tudok menni Veszprém és Győr felé is.Ezen az útvonalon lenne kedve valakinek ismerkedni?
Privátban írj Kélrek.
Köszönöm.
Dánszentmiklós 405-ös ut, most
19 óra körül szopás a 17ker.ben
Sziasztok. Szívesen kalandoznék most a szépvölgyin
Szépvögyin most valaki? Oda vissza cumi?
Budapesten valaki kaland? 30 eves bi srac vagyok autoval
Csepelen szopatnék, szopnék
Hello valaki esetleg ma délután Tiszakécske és 10km környezetben talizna kiverné a farkam írj privátban köszi szépen.(16:30tól leszek újra az oldalon)
Valaki Alsónémedi és környékéről közös hoki????
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz Okt 26 Csütörtök 21 órától reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Árasztó út?