Akkor tudsz valami jó helyet? Van itt nekem egy láka akinek nagy vágya a sok pasi, gondoltam meglepem és kiviszem oda! De ha nem érdemes akkor minek!
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 10. 31. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 19:38

Szóló nő gyakorlatilag nincs, a párok is egyre ritkulnak - nem csak a hideg miatt, hanem mert (ahogy lent is írták) a hely indult intenzív melegedésnek (amivel önmagában még nem lenne gond - egészségükre, ki-ki éppen mire vágyik - de vannak akiknek sajnos kihívást jelent a dolgok értelmezése).
Pénteken 11.30 körül kint leszünk egy duci csajjal a reptér mögött a csaj bi én hetero
Sziasztok. Most reggel hölgy vagy pár budapesten!?
Sziasztok
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is, köszönöm
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is, köszönöm

Most bp 10 ker??
Reptérnél valaki van kint?
Sziasztok szombat éjjszaka. Vállalna valaki egy fuvart pestről őrbottyánba... Pertsze nem ingyen kérem
Újpest környékén szopatna most valaki?
Privátot írj
Privátot írj
Autós kalandra fehervaron vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Te is unatkozol? Elb.....d az időt valahogy élvezetesen a 20. kerületben fogadnék nőt( tudom, hogy lehetetlen) ill. huncutkodni vágyó párt. Telszám privátban
Szépvölgyin van mostanában bármi mozgás? Érdemes ma kimenni?
Újpest Dunakeszi Fót környékén valaki éjjel kaland?
Privátot írj légyszíves
Privátot írj légyszíves
Nagyfarkú pasi a reptérnél most?
Szóló nő gyakorlatilag nincs, a párok is egyre ritkulnak - nem csak a hideg miatt, hanem mert (ahogy lent is írták) a hely indult intenzív melegedésnek (amivel önmagában még nem lenne gond - egészségükre, ki-ki éppen mire vágyik - de vannak akiknek sajnos kihívást jelent a dolgok értelmezése).
(Ez egy válasz Duduka18 üzenetére (2023. 10. 31. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos NEM! Globálisan felmelegedett a hely!
(Ez egy válasz Duduka18 üzenetére (2023. 10. 31. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten holnap kora reggel, kölcsön feleség jöhetne velem kávézni, szívesen leszopatnám utánna egy sötét kapualjban.
Fél 6kor már úton vagyok, így kora reggel is írhatsz.
Csak nők!!!
Fél 6kor már úton vagyok, így kora reggel is írhatsz.
Csak nők!!!
Sziasztok
Kinezek a reptéri kifutó végéhez ha van kint valaki...
Kinezek a reptéri kifutó végéhez ha van kint valaki...
lányok is szoktak lenni a reptér körül?
(Ez egy válasz Sissyke üzenetére (2023. 10. 30. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 30. hétfő 20:02

Sziasztok!
Fél óra múlva kiérek a reptérhez, a kiserdőnél kényeztetnék minél több farkat
Gyertek, privibe is elérhető vagyok.
De inkább gyertek oda
Fél óra múlva kiérek a reptérhez, a kiserdőnél kényeztetnék minél több farkat

Gyertek, privibe is elérhető vagyok.
De inkább gyertek oda

Sziasztok. A reptèrnél van kint valaki?
Budapesten ma valaki?