Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Budapestrol ma Dunakanyar kirandulas?
Mai napom szabad, szuper az idő. Autós vagy szabadtéri kalandot keresek. Hölgy vagy pár jelentkezését várom privátban. Köszönöm.
Fehervaron autóskalandra bisex pasi, vagy srác?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Reptérnél van most valaki?
Sotetedes utan repter?
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Árasztó út?
Szépvolgyin 12-13 körül lesz valaki?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szia Dunaföldvár taliznek minden érdekel
Helló. Én holnap nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok. Ráérek akkor.
(Ez egy válasz Mindig üzenetére (2023. 11. 01. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 07:09

Pénteken 11.30 körül kint leszünk egy duci csajjal a reptér mögött a csaj bi én hetero
Siofok környékén mostanában valaki?
Sziasztok, bár nincs túl meleg, de bátrak leszünk és bevállalunk egy kis Dunaparti "sétát", sötétedés környékény...
Sziasztok üllőn parkolok a zsaroka uton ha jár erre valaki aki bele élvezne a számba irjon
Szépvölgyiről olvastam itt többször, mekkora élet van ott?
Holnap kora reggeltől délig Kecskemét Cegléd környékéről hölggyel szivesen taliznék.
Szia. Én most érkeztem és egyenlőre egyedül vagyok.
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este szopnék és kiverném valakinek Veszprémben, hely van, írj bátran

Reptér most?..