Sziasztok !
Keresek még Pesten a reptéren, és a szépvölgyin kívül olyan izgi helyet ahol Párral lehet talizni ,heteró játékokra
Valóban nagyméretű vagyok !
Keresek még Pesten a reptéren, és a szépvölgyin kívül olyan izgi helyet ahol Párral lehet talizni ,heteró játékokra
Valóban nagyméretű vagyok !
Jönne most valaki a reptérhez? Szopatni.
Kedves bpmilféspárja!
A másik profilról sem lett jobb a műsor.
Kicsit felhúzhattad magad, mert eléggé dadogósra sikerült a szöveg.
Már ez is mutat egy színvonalat. Vagy annak hiányát.
Vagyokaki.... De leginkább egy senki az írás alapján.
Engem nem zavar a NEM. Ezekután meg kimondottan örülök a nemeteknek!
További jó sírás-rívást!
Én elengedtem ezt.
Ps: Erről a regről se felejtsetek el tiltani, mert fekete pont lesz az oviban.
(Ez egy válasz vagyokaki... üzenetére (2023. 11. 15. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 18:31
A másik profilról sem lett jobb a műsor.
Kicsit felhúzhattad magad, mert eléggé dadogósra sikerült a szöveg.

Már ez is mutat egy színvonalat. Vagy annak hiányát.
Vagyokaki.... De leginkább egy senki az írás alapján.
Engem nem zavar a NEM. Ezekután meg kimondottan örülök a nemeteknek!

További jó sírás-rívást!
Én elengedtem ezt.
Ps: Erről a regről se felejtsetek el tiltani, mert fekete pont lesz az oviban.

tudod aki a NEM-et nem képes elfogadni és itt játssza a sértődöttet-és vagdalkozik az ne igazán ebbe a közegbe való
ennyi
ennyi
Maszti valaki a repteren most?
Sziasztok!Nőt,párt keresnék! Adatok/kép az adatlapon!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Autós sexelnénk Csepelen ma este. Párok esetleg?
most már kissé hideg van, de ha van kedve egy párnak kicsit többet autózni, maglódon fagadnálak!
tudod aki a NEM-et nem képes elfogadni és itt játssza a sértődöttet-és vagdalkozik az ne igazán ebbe a közegbe való
ennyi (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 20:52
ennyi (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Én erre csak annyit tudok mondani, hogy mindenki olyannak látja a világot, amilyen világ benne él. A stílus sokmindent elárul.
Aki ismer, az meg tudja, hogy nagyon messze vagyok a kamustól. Pont én vagyok az az ember, akinek ha mondanak egy helyet és időpontot, akkor az biztosan megjelenik.
Off.

stílusod alapján tényleg gyökér vagy
miből gondoljátok -hogy egy Pár beenged a privát -intim zónájába????ilyen stilussal
letilt mert nem akar többet semmiylen szinte tőled...és?????????
mert itt játsszátok magatokat-és egyszerűen a kultúra legkisebb jele nincs meg bennetek?????????????????!!!!!!!!
tudjátok a NEM-az NEM--és nem okoskodni kéne...gondolom oka volt...de neked ezt piszok nehéz megemészten (Ez egy válasz gregdavi üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
miből gondoljátok -hogy egy Pár beenged a privát -intim zónájába????ilyen stilussal
mert itt játsszátok magatokat-és egyszerűen a kultúra legkisebb jele nincs meg bennetek?????????????????!!!!!!!!
tudjátok a NEM-az NEM--és nem okoskodni kéne...gondolom oka volt...de neked ezt piszok nehéz megemészten (Ez egy válasz gregdavi üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tudjátok a NEM-az NEM--és nem okoskodni kéne...gondolom oka volt...de neked ezt piszok nehéz megemészteni..
tudjátok a NEM-az NEM--és nem okoskodni kéne...gondolom oka volt...de neked ezt piszok nehéz megemészteni..
tudjátok a NEM-az NEM--és nem okoskodni kéne...gondolom oka volt...de neked ezt piszok nehéz megemészteni.. (Ez egy válasz gregdavi üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tudjátok a NEM-az NEM--és nem okoskodni kéne...gondolom oka volt...de neked ezt piszok nehéz megemészteni.. (Ez egy válasz gregdavi üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Tata, Komárom, szopatna ma valaki?
Sziasztok!
Reptér mostanában?
Reptér mostanában?
Szépvölgyi parkolóba most valaki?
Ma 20 óra körül Kondorosi úti kifolyónál?
Senki nem akar szopni reptéren?
Fák között kis BMW?