Sziasztok!Kom megyében gyakran átutazó,vastagf urak,akik igénylik,hogy orálisan kielégítsék egyoldalúan??Imádod,de otthon nem kapod meg?Nem fogsz csalódni,sőt.....keress bizalommal,diszkréció mellett,privát üzenetben!
Fehervaron holnap reggel vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
most valaki a reptéri kifutó végénél??
Most a Pesti rakparton, vagy este nálam, X.-kerben ?
Megpróbálom a lehetetlent. Kurvàs szerepre keresek hölgyet anyukát autós kalandra. Kor alkat nem számít. Igényes pasi.
Reptérnél valaki?
Sziasztok
Ma este Gyomaendrőd és 40 környezetben van olyan pasi aki elvinne mindket egy autós kalandra.Ahol a férjem néző lenne
Ma este Gyomaendrőd és 40 környezetben van olyan pasi aki elvinne mindket egy autós kalandra.Ahol a férjem néző lenne
Pécs és környékén valaki?
Reptéren valaki?
Szia szivesen. Hol?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 11. 21. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valakit autós kaland?
Sziasztok! Hölgy vagy pár ma, esetleg a hét többi napján kalandozna?
Van kint valami a reptérnél ,pár vagy hölgy?
12.00 felé kint leszek a reptéren...
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Írtam
(Ez egy válasz páros34-38 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én lehet ki nézek a reptérhez!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 20:04
Törölt felhasználó (4661789)

Reptérnél nagyfarkú bi pasi??
Reptérnél nagyfarkú bi pasi??
Valaki most népligwt környékén?
Hali. Szigetszentmiklóson holnap napközben szopnék