Valaki Sümeg környékén?
Mai napra keresek pest és környékén egy nagyfarkú aktiv pasit, skinek kiverhetném a farkát és a végén telespriccelné az arcom. 18 cm vagy felette izgatna. Ápolt, igényes. Csak dagi ne legyen
Valakik mennek ki repterhez ???
Szia
Arra részre hol kell bemenni kocsival? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 07:47
Arra részre hol kell bemenni kocsival? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4720716)

Egy szilveszteri nagy durranást gondoltam a kifutóhoz. Úgy gondolom lenne pár jelentkező.
Szia
Oda hol lehet le menni kocsival?
Melyik útról? (Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 09:02
Oda hol lehet le menni kocsival?
Melyik útról? (Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma reggeli erdős sétám a kifutó melleett a 17.keruleti részén rákoshegyen, más volt mint a tobbi,mert belul a repteren dolgozo autojaval villogo srac odajott a keriteshez és szóba elegyedtem a szép kis kopasz, szolis fejével. Keress meg bébi mert az a kerites nem kell kozenk
Ma reggeli erdős sétám a kifutó melleett a 17.keruleti részén rákoshegyen, más volt mint a tobbi,mert belul a repteren dolgozo autojaval villogo srac odajott a keriteshez és szóba elegyedtem a szép kis kopasz, szolis fejével. Keress meg bébi mert az a kerites nem kell kozenk
Reptérnél most valaki?
Sziasztok van kint most valaki???
Szopatna most valaki Bp? Légy ápolt, 50 év alatt. Én 38 vagyok.
Volt.kint valaki??
Most valaki Budapesten valami?
Éjfél körül tervez valaki kimenni??
Pár esetleg ma 5-6 -körül aki kukkolót keres Esztergom Visegrád vonalon?
Gyál Dabas vonalon mostanában francia kedvelő??
sziasaztok bulira keresnénk mai nap folyamán Kecskeméten párokat lányokat
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsés és környékéről közös hoki szopatnek
Most nagyfarkú aktiv pasi a reptérnél???
Kondorosi út végénél Dunapart mostanában?
Lenne kedve valakinek megnéznie ahogy kiverem ma este a farkamat Fehérváron a kocsimban?
Prívátba írj!!
Prívátba írj!!
Sziasztok Szekszárd esetleg környékén valaki (k(?
Valaki közös hoki reptérnél?? Megy ki valaki??