Én megyek, 15:30-ra
(Ez egy válasz zsámbék üzenetére (2024. 01. 03. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában Szekszárdról Pest irányába megyek. Valaki? Esetlwg pihenőbwn verném ha valaki kukkolna.
Fehervaron autóskakandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok!
Szépvölgyin van most valaki kint?
Szépvölgyin van most valaki kint?
Valaki van kint a reptérnél?
Idősebb urat keresek, aki a számba spriccelne.
Reptéri kifutón van valaki?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Repter??
Ha menne hölgy vagy pár a reptérhez, de nincs autójuk én szívesen fuvarozom őket! Ma este! Akár csak néző is lehetek! wink Más helyszín is ok!!
Budapesten ma pár vagy nagyfarkú pasi valamerre?
Sziasztok, kint vagyok a szépvölgyin. Valaki kaland?
Sziasztok!Holnap vastagf urak,idősebb urak,átutazók a környékemen?Egyoldalúan segítenék ,nem csalódnál.....keress bizalommal,privát üzeneteben!Diszkréció adott és elvárt!
Nagyon csinos volt ma délután a szépvölgyin a fekete ruhás hölgy,remélem egyszer közelebb kerülünk égymáshoz.
A reptéren nagy volt a forgalom 4-7 közt. Holnap is meg kell nézni
Mostanában reptérnél bi pasi?
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján útvonalon vagy azok közelében. MA délután vagy este !
Győr környékén kalandozó pároshoz csatlakoznék diszkrét nézőként, vagy esetleg a hölgy örömére.Ma délelőtt vagy kora délután.
Megnéznék egy spriccet ma délelőtt Albertirsánál,a régi 4esnél a régi étteremnél
Sziasztok! K.barcika és környékén keresek nőt, párt, hetero alapon

nyulipaar

cukika
Katie Pox