Sziasztok, pár vagyunk 36/37 és párokat kukkolnánk.
Reptérnél vki?
Mostanában Kondorosi út végénél kifolyónál Dunapart?
Reptérnél most?
Sziasztok!
Szépvölgyi úton van fent valaki?
Szépvölgyi úton van fent valaki?

Hatvan vagy környékén autós kalandra?
Sziasztok,
Crossdresserkent ismerkednek , meg nem volt pasival tapasztalatom de szivesen szopnek valakit budapesten beoltozve, arra gondoltam hogy valami kevesbe forgalmas wcben beoltoznek es jonne valaki
Crossdresserkent ismerkednek , meg nem volt pasival tapasztalatom de szivesen szopnek valakit budapesten beoltozve, arra gondoltam hogy valami kevesbe forgalmas wcben beoltoznek es jonne valaki
Nyíregyházán vagy környékén ma délelőtt, valódi mélytorkos szopást ajánlok, korhatár nélkül, bárhol, a szabadban, a kör wc-ben vagy házhoz megyek.. Egy ápolt, intelligens biszex pasit vagyok. Szeretek fuldokolni a faszon, alárendeltként, fenekelve, pofozva. Írj és megyek!
Most értem ide. Szopatna valaki?
Reptérhez jönne ki valaki??
Elnézést, a reptér mögött volt.
Véletlen Szépvölgyit írtam.
Véletlen Szépvölgyit írtam.
Reptérnél kaland?
Ma a Szépvölgyin hátul a kiserdőnél egy fiatal srác kiszállt az autóból szinte meztelenül és kiverte, miközben mögötte álltam egy fekete autóval. Ha innen vagy, akkor irj légyszi privátban.
BUÉK
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Nemsokára indulok ha esetleg valaki.....
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.hetfon delutan indulok mosonmagyarovarrol pestre es mivel egyedul utazom Holgyet vagy Part szivesen vinnek el ha arra tartanak Epp.de szivesen meg is allok egy kaland kedveért.privat uzenetben lehet irni ha erdekel.
Udv bohémsrác
Udv bohémsrác
Még Bp, de lassan irány az M7
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
M0 Csepeli pihenő 30 perc mulva
M7 vonalán tali?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!