Kíváncsi hetero pasi Kecskemét ?
Szopnék
Írj
Szopnék
Írj
Merre tervezitek? Szép idő van.
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 10:40

Autós kalandra keresünk pasikat,akik kivernék a masztizó párom izgató testére! Max 3-4 főt keresünk 45 éves korig! Ápoltság,borotváltság alap! Nagyobb méret előny,kép nélküli irogatóknak,nem válaszolunk!!! Köszönöm
Ma 17 óra körül keresnék egy aktiv bikát,akinek méretes a farka,akinek ki lehetne verni és szereti,ha telespricceli az arcom. Reptérnél vagy környékén
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok
Most a 18. kerületben autós kaland?- cumiztatnék
Most a 18. kerületben autós kaland?- cumiztatnék
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Tegnap egy bő órát vártam Rátok (miután leveleztünk is), hiába. Igen, közbejöhet bármi, még másfél óra alatt is, de az lett volna a korrekt, ha dobtok egy üzenetet, hogy ne autózzak, várjak feleslegesen.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 11:41

Szia. Csak hogy tisztázzuk. A bpparos a férjem, valóban félig dél amerikai magyar. Az hogy nem nagyon találkozunk senkivel,erre bizony páran rá tudnak cáfolni innen,az,hogy nem mindenki szimpi hát..van ilyen. Viszont a kalandpasi nicknévhez nincs közünk,ezt már párszor kifejtettük itt. Tehát bpparos mi vagyunk,azt a nicket a férjem kezeli. Kalandpasi nem mi vagyunk!! Az,hogy kivel bujnál össze ki nélkül,az egy dolog ,de ha tudnál értelmezni az adatlapbol,akkor ajánlom figyelmedbe. Továbbá nem illik névvel említeni az itteni felhasználokat a közösbe,hiszen azt mindenki csak annak írja meg akiben megbízik stáb. Senki nem írja ki a közösbe. Képzeld csak ha mindenkinek ki írnánk a nevét ,aki levél innen beszéltünk,vagy találkoztunk. Kérni fogom az oldal kezelőitől,erre találjanak ki valamit emiatt neked. Minden jót.
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonal.
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonal.
Hi. Holnap délután Keszthelyen leszopnék kanos pasikat. Dugható is vagyok.
Este 9-10 körül párt kukkolnék Szépvölgyin.
Ez az én szerencsém pont most vagyok itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 12:26
Törölt felhasználó (4724571)

Sziasztok! Vagy ma kettő óra felé, vagy holnap egy óra felé, lehet, hogy megyek reptérre. Attól függ, hogy kik és hányan jelentkeznek.
Sziasztok! Vagy ma kettő óra felé, vagy holnap egy óra felé, lehet, hogy megyek reptérre. Attól függ, hogy kik és hányan jelentkeznek.
Ezt mind meg tudjuk cáfolni teljessen normális pár mi ismerjük őket csak jót tudunk mondani róluk me épp indián
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 09:51
Törölt felhasználó (3174182)

bpparos,kalandcsaj,kalandpasi ugyanazok a személyek.
Valóban párt alkotnak,de nem nagyon találkoznak senkivel.
A férj úgy néz ki mint egy indián,hosszú haj,100+kg ,az nem izom.
Hogy honnan tudom?
Itteni ismerősöm levelezett már jópárszor velük,aztán viber.
Mindhárom nicknévhez ugyanaz a szám ,illetve fotó tartozott.
Láttam a viber üzeneteket...
Ágival összebújnék (férje, Misi nélkül) de sajnos nem lehet nekik hinni.
Hogy honnan tudom?
Szia. Csak hogy tisztázzuk. A bpparos a férjem, valóban félig dél amerikai magyar. Az hogy nem nagyon találkozunk senkivel,erre bizony páran rá tudnak cáfolni innen,az,hogy nem mindenki szimpi hát..van ilyen. Viszont a kalandpasi nicknévhez nincs közünk,ezt már párszor kifejtettük itt. Tehát bpparos mi vagyunk,azt a nicket a férjem kezeli. Kalandpasi nem mi vagyunk!! Az,hogy kivel bujnál össze ki nélkül,az egy dolog ,de ha tudnál értelmezni az adatlapbol,akkor ajánlom figyelmedbe. Továbbá nem illik névvel említeni az itteni felhasználokat a közösbe,hiszen azt mindenki csak annak írja meg akiben megbízik stáb. Senki nem írja ki a közösbe. Képzeld csak ha mindenkinek ki írnánk a nevét ,aki levél innen beszéltünk,vagy találkoztunk. Kérni fogom az oldal kezelőitől,erre találjanak ki valamit emiatt neked. Minden jót.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 09:51
Törölt felhasználó (3174182)

Hogy honnan tudom?
Hogy honnan tudom?
Ma délután maglódon macis pasi?
Szia. Igen találkoztam velük tegnap. A hölgy csodás!
(Ez egy válasz qkac45 üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Autós kalandra keresünk pasikat,akik kivernék a masztizó párom izgató testére! Max 3-4 főt keresünk 45 éves korig! Ápoltság,borotváltság alap! Nagyobb méret előny,kép nélküli irogatóknak,nem válaszolunk!!! Köszönöm
Reptéri kifutó ?11 kor. Szopnék. Gecis pinát nyalok
Reptérnél van valaki?
Hogy honnan tudom?
Hogy honnan tudom?