Valaki aki találkozna is Budapest Szolnok között kb éjfélkor kocsi van csak kölcsönösen vagy te egyoldalúan.irj
Szépvölgyin 18 után?
Sziasztok. Szépvölgyin vagyok van itt valaki aki szeretne kalandozni?
holnap (csütörtökön) reggel vagy délután a Győr-Veszprém vonalon egy közös maszti valaki? 18,5-ös, kemény, formás farok.
Kecskeméten szopnék kanos kíváncsi heterot…
Írj ha érdekel..
Írj ha érdekel..
Ma délután, kora este valaki Budapesten?
Pécs és környékén hölgyet vagy párt keresek.. Valaki esetleg?

Hölgy elött masztiznék!
Budapest és környékén!
Budapest és környékén!
Kifutó végénél valaki?
Ma vagy holnap estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Nepliget fele vki?

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Mai napra vagy csütörtök vagy péntek reggeltől estig bármikor jó !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Autós kalandra keresek olyan AKTIV férfit a ki tudja mit akar ,semmi érzelem csak a vad sex ,használj és tedd meg velem azt amit otthon nem tehetsz meg
Sziasztok!
Ma dél előtt Budapesten nőt kényeztetnék átlagnál nagyobb mérettel
Ma dél előtt Budapesten nőt kényeztetnék átlagnál nagyobb mérettel
Szigetszentmiklóson szopnék ma
Sziasztok ma délelőtt valaki a szépvölgyin?
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
1 korul lesz a repternel valaki?
Sziasztok! Szegeden vki?
Sziasztok csütörtök délelőtt kinézek a reptéri kiserdőhöz. Valaki jön ki innen?