Pont lekéstem.
Na majd máskor.
Valaki jön még ma erre (Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 13:35
Na majd máskor.
Valaki jön még ma erre (Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Vége a reptéri ribis partinak!
Aki időbe oda ért, annak köszönjük
Sziasztok! Mostanában 15ker avagy közvetlen környèkèn autós vagy szabadban? 28 èves aktív vagyok
Végre jó idő van, indulhat a szabadtéri és az autós kaland

Vége a reptéri ribis partinak!
Ma a 18.- kerületben biszex pasi? Autóban cumiznák
Ne foglalkozz vele .
Örülök hogy megtalálás amit kerestél (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 13:10
Örülök hogy megtalálás amit kerestél (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1856)

Nézd! A kiírás elért ahhoz akinek szólt, elérte célját. Az hogy te fotelhuszárként akadékoskodsz, meg beleállsz mindenkibe, szerintem senkit nem érdekel. Mindhárman spontán érkeztünk a parkolóba, az alapvető kommunikáción után a vágyak kielégítése került előtérbe és utána ment mindenki a dolgára.
Nézd! A kiírás elért ahhoz akinek szólt, elérte célját. Az hogy te fotelhuszárként akadékoskodsz, meg beleállsz mindenkibe, szerintem senkit nem érdekel. Mindhárman spontán érkeztünk a parkolóba, az alapvető kommunikáción után a vágyak kielégítése került előtérbe és utána ment mindenki a dolgára.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 13:01

És géppisztollyal érkezett meg a pasija, hogy nemhogy egy esetleges folytatásról nem lehetett Adrival beszélgetni, de még számot sem lehetett vele cserélni?

És géppisztollyal érkezett meg a pasija, hogy nemhogy egy esetleges folytatásról nem lehetett Adrival beszélgetni, de még számot sem lehetett vele cserélni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 07. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 11:01

Mondjuk egy esetleges folytatást. Mindenesetre megtaláltuk egymást

Most valaki a szepvolgyin? Holgyek? Parok? Kozos maszti vagy tobb?
Na senki sem segít. Odatalálni.
Kint van a csaj még?
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 10:45

Ma 11,30 tol keményfaszú, srácokat vár egy ribi a reptéren !
Merd, dugni és szopatni !
Gyertek minél többen!
Gyertek minél többen!
Sziasztok!
A fekete ford a reptéren innen van?
A fekete ford a reptéren innen van?
látommal forgalmas a reptér küldenáll aki nekem egy gps számot hogy biztos oda találjak
Én is keresem…
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 06. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 06. kedd 23:40

Keresem Adrit, aki a mai nap folyamán fél 8 fele a Szépvölgyi alsó parkolóban betekintést engedett a masztijába nekem és egy másik úrnak némi extrával. Nem minket várt, de felejthetetlen élményt okozott, amíg a partnere megérkezett. Köszönjük!!!
Mondjuk egy esetleges folytatást. Mindenesetre megtaláltuk egymást
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 00:15

És mondd csak, ha megtalálod őt itt, akkor mi az, amit egy ilyen nagyszerű kaland végén nem beszélhettél meg vele személyesen, de itt igen?

Sziasztok!!Hatvan Nagykáta Zsámbok vonalon hölgyet keresek ma délutánra!!Privát írjátok!!
Ma 11,30 tol keményfaszú, srácokat vár egy ribi a reptéren !
Gyertek minél többen!
Gyertek minél többen!
ma szépvölgyi?
Sziasztok
Reptér most reggel?
Reptér most reggel?
És mondd csak, ha megtalálod őt itt, akkor mi az, amit egy ilyen nagyszerű kaland végén nem beszélhettél meg vele személyesen, de itt igen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 06. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 06. kedd 23:40

Keresem Adrit, aki a mai nap folyamán fél 8 fele a Szépvölgyi alsó parkolóban betekintést engedett a masztijába nekem és egy másik úrnak némi extrával. Nem minket várt, de felejthetetlen élményt okozott, amíg a partnere megérkezett. Köszönjük!!!