Sziasztok! Göd, vác vonalon keresek ma holgyet holgyeket gyors kikapcsolodasra. Este fel 7 korul vegzek. Reszleteket privatban
Sziasztok
Már több ember mondta, hogy szezonon kívüli időszakban a balatonberényi nudista strand parkolójában szoktak összejárni párok, pasik autós kalandra. Tudtok erről valamit? Köszi
Már több ember mondta, hogy szezonon kívüli időszakban a balatonberényi nudista strand parkolójában szoktak összejárni párok, pasik autós kalandra. Tudtok erről valamit? Köszi
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Pécs és környékén valaki?
Reptérnél nagyfarkú bi pasi mostanában akinek ki lehetne verni ?? Végén térdelek a vitaminért
Sziasztok. Jön most valaki a kifutóhoz? Szívesen kukkolnék, kalandoznék.
Sziasztok!
Párt, hölgyet keresek holnap (hétfő) délelőtti kalandra. Budapest és környéke!
Párt, hölgyet keresek holnap (hétfő) délelőtti kalandra. Budapest és környéke!
Közös hoki, közös szopatás? Szépvölgyi parkoló? Piszkosul kanos vagyok
Szopnék most Albertirsa mellett a régi benzinkutnál
Dughato vagy szopni imádo pasit vagy párt keresek Eger vagy környékén
Ma estére keresek hölgyet,pasit közös autós masztira! Budakeszi kke.
Valaki ma délelőtt XXII ker vagy környékén...
Vasárnap estére keresünk kizárólag a közelünkből bi lányt ,pasi ,párt.kisebb méret előny.
Valemelyik nap voltam kint a Reptér kiserdőnél. Ha itt van az a suttyó, aki ilyen szemetet hagy maga után... (óvszer, harisnya csomagolás, papírzsebkendő, dildós doboz, stb.) az legyen szíves legközeoebb nem ilyen gyökér bunkó módjára szemétdombot hagyni maga után! Gondolom van csomagtartód, ahol elfér a mocsok, amit magad után hagyszba természetbe... Komolyan. Oda jársz ki élvezkedni és még magadat sem tartod annyira, hogy nem piszkítasz oda? Arról nem is beszélve hogy ez egy zöld, erdős terület.
El tudom képzelni mekkora retekben élhetsz, ha ezt hagyod magad után! Full gáz.
El tudom képzelni mekkora retekben élhetsz, ha ezt hagyod magad után! Full gáz.
Kamionos unatkozó, jófarkú pasinak besegítenék!
Budapesten vagy környékén autópálya pihenőben? Orálban uni vagyok...
Budapesten vagy környékén autópálya pihenőben? Orálban uni vagyok...
Ma estére keresek aktív partnert Budapesten belül. Hely szükséges.
Ismerkedne valaki a reptérnél? Fehér mikrobusszal vagyok kint
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma!!
Autós kaland is oké! Ma!!
Sziasztok! Fonyód és kornyékén ma este valaki? Mindenkinek válaszolok.
Reptérre jön valaki? Hölgy? Pár?