Van most valaki a reptéren?
Délután Győrbe kalandoznák
18 ker Gyömrői úton kölcsönös hoki
Miskolc környékén leszopatnék.
Megnéznék egy masztit most Albertirsánál
Valakit meg lehetne lesni hoki közben repternel????
Közös hoki ma érdekel valakit, vagy közös szopatás?
Ma délelőtt tervezett valaki kimenni a reptérre?
Szopnék most XI, Budakeszi, Zsámbék.. Vagy közös faszverés a feleségem képeire, tele vagyok
Most reptéren?
Sziasztok. Ma estére keresem kanos partneremet akit szophatok. 24 éves macis srác vagyok,Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel most a dolog
Hétfő, kedd, szerdára keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
Ma estére keresek aktív partnert Budapesten belül. Hely szükséges.
Hölgynek masztiznék Budapest ész környékén autóban!
Sziasztok!
Gödöllő környékén esetleg lenne hölgy, vagy pár mostanában, egy is autós kalandra?
Gödöllő környékén esetleg lenne hölgy, vagy pár mostanában, egy is autós kalandra?
Nahát, szánalmas igénytelen forró fiúcskák befoglalt területe lett a reptér. Milyen meglepő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 24. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 20:16

Törölt felhasználó (4377012)
VIP

Valemelyik nap voltam kint a Reptér kiserdőnél. Ha itt van az a suttyó, aki ilyen szemetet hagy maga után... (óvszer, harisnya csomagolás, papírzsebkendő, dildós doboz, stb.) az legyen szíves legközeoebb nem ilyen gyökér bunkó módjára szemétdombot hagyni maga után! Gondolom van csomagtartód, ahol elfér a mocsok, amit magad után hagyszba természetbe... Komolyan. Oda jársz ki élvezkedni és még magadat sem tartod annyira, hogy nem piszkítasz oda? Arról nem is beszélve hogy ez egy zöld, erdős terület.
El tudom képzelni mekkora retekben élhetsz, ha ezt hagyod magad után! Full gáz.
El tudom képzelni mekkora retekben élhetsz, ha ezt hagyod magad után! Full gáz.
Valaki mostanában a reptérnél?
Budapesten...van belvarosban roma pasi... imadnam végig kényeztetnil
Tolna-megye és környékén csak esetleg kocsikázni?
16.30-17 óra körül reptér és M0 környékén kalandoznék nővel, párral!