Repteren a furgon innen?
Sziasztok!
Most keresek aktív pasit minden jóra Budapestről.
Hely szükséges.
Most keresek aktív pasit minden jóra Budapestről.
Hely szükséges.
Este 8 reptéren nagyfarkú pasi??
Szépvölgyin elég sok az autó, van esetleg pár innen?
Hali
Reptér valaki?
Reptér valaki?
Veszprém és környékén (max 40-50km) találkozna ma valaki?

Most megyek ki
(Ez egy válasz xandro üzenetére (2024. 02. 27. kedd 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Balaton deli partjan szopatnek hajnali orakban
Csepelen szopatnék, szopnék
Bocs, félre ment, Tom71-re akartam reagálni
(Ez egy válasz Wolf_gang üzenetére (2024. 02. 27. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 16:05

Így van. Nagyon jó volt a Szépvölgyi a 90-es, korai 2000-es években. Sokat jártam fel aktuális hölgyekkel. Ha volt már ott más, vagy közben jöttek más párok azt tette kicsit pikánsabbá a légyottot. Viszont diszkréten folyt az ipar a járművekben
. Olyan cinkostársas társelkövetős feeling volt.

Így van. Nagyon jó volt a Szépvölgyi a 90-es, korai 2000-es években. Sokat jártam fel aktuális hölgyekkel. Ha volt már ott más, vagy közben jöttek más párok azt tette kicsit pikánsabbá a légyottot. Viszont diszkréten folyt az ipar a járművekben
. Olyan cinkostársas társelkövetős feeling volt.
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2024. 02. 27. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 13:44

Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Írjatok!
Szépvölgyin most valaki?
Sziasztok. Kifutóhoz jön most valaki?
Sziasztok!
Szépvölgyi úton van fent valaki? Vagy tervezi menni?
Szépvölgyi úton van fent valaki? Vagy tervezi menni?

Volt Szépvölgyi topic is. Azt is szétcseszték a fröcsögő idióták. Addig volt jó a Szépvölgyi, amíg meg nem jelent a topic. Elkezdett feljárni a sok idióta. Tele lett meleggel, meg mindenféle nárcisztikus idóótával, aki azt hiszi mindenki azért megy oda, hogy őt bevegye 3.-nak. Régen ez jó hely volt, sok pár járt fel. 90%-a nem beszállót keresett, de jól megvolt mindenki. Erre ez is szét lett cseszve. Parkolók lezárva, a maradék elárasztva homokossal. Akinek régebben volt kedve felmenni, annak is elment a maradék kedve is.A reptér is nagy. Lehetne egy meleg sarok. A melegek meg írjanak a meleg topikba. Azért van. Csak vannak jópáran, akiknek mindegy. Fiú, lány, pár ... bármi. Ezért rámennek mindenre, még a nyugodt turistárkra, meg az elbújó párocskákra is gusztustalanul. Aztán csodálkoznak, hogy a rendőrök járnak ki, meg lezárnak mindent.
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2024. 02. 27. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Írjatok!
Reptér topic be lett fagyasztva valamiért.
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2024. 02. 27. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 11:59

No meg van külön reptér topic! Meg a szépvölgyisek is csinálhatnának maguknak egyet!
No meg van külön reptér topic! Meg a szépvölgyisek is csinálhatnának maguknak egyet!
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2024. 02. 27. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 10:33

Nem értem komolyan, van külön meleg topic! Miért kell elárasztanotok minden mást is?! Ráadásul egyre gusztustalanabb dolgokat irtok…
Nem értem komolyan, van külön meleg topic! Miért kell elárasztanotok minden mást is?! Ráadásul egyre gusztustalanabb dolgokat irtok…
Reptéren van valaki?