Vakaki na délután Népligetben? Írj!
M0 Szigetszentmiklós környékén nagyfarkú közös masztira???
Ma 12-után megyek a reptérhez ! Lessz kint valaki aki kukkolna vagy közös masztiban benne lenne ?
Szopnék most vagy holnap délelőtt Ecser Maglód Mende környékén
Kukkolnèk egy masztit, Pilis kke-n.Vki.?
Sziasztok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
11:45-kor M3 brvezető mellett külső Fóti út közelében autóm hátsóüléséről pucsítok. Gyere ha szó nélkül gyorsan ürítenél akár teljesen anonimban is.
Szivesen barmikor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 06. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 22:26
Törölt felhasználó (4726624)

Sziasztok! 23:30-24 óra környékén hölgy tagunk egy szép faszt kiverne előttem az kocsiba. Bevált helyünk van - köszi !
Szigetszentmikloson cumiznék ma
Sportos vékony passzívként pucsítanék az autómból Ferihegy környékén gyors szó nélküli ürítésre ma reggel/délelőtt.
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Ha a kocsi kényelmetlen lenne, akkor tudok fogadni is párt esetleg egy kis erotikára

sziasztok szegeden leszünk szombat este átutazóba párokkal ismerkednénk esetleg lánnyal .......
Sziasztok! 23:30-24 óra környékén hölgy tagunk egy szép faszt kiverne előttem az kocsiba. Bevált helyünk van - köszi !
Péntek délután BP-Debrecen vonalon megyek autóval, lányok, párok társaságát szívesen élvezném az úton.
Holnap estére keresek partnert Heves megye és környékén! Autós kaland is rendben! Higiénia és diszkréció adott és elvárt! 29/f
Sziasztok. Holnap hajnalban illetve delutan balaton deli partjan szopatnek/dugnek. Kep nelkul ne is irj igenyes passziv fiatal sracot keresek max 35 eves korig!
Szép faszt szopnék , dughatsz , használhatsz késö este , éjjel
Ma 20:30-körül megyek a reptérhez ! Lesz kint valaki kukkoló vagy masztizó ?
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 06. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 17:34
Törölt felhasználó (4219592)
VIP

Sziasztok!
Ma este valakinek a szájába adnám a farkam délpest környékén. Hely kellene vagy kocsiban.
Ma este valakinek a szájába adnám a farkam délpest környékén. Hely kellene vagy kocsiban.