Igen, van
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma egész délután-este ráérek, leápolnél valakit, a 13 kerületben.
Helyem van!
Ha esetleg diszkréten szeretnéd, az is megoldható, hogy ne lássuk egymás arcát, megadom a címet, bejössz, teszek lepelt a benti ajtóra, bedugod a farkad, élvezésig szopom és mehetsz is. ( Ha úgy alakul és te is szeretnéd, lehet szó arról is, hogy megkpakolj hátulról.)
Ha érdekel írj privátban
Helyem van!
Ha esetleg diszkréten szeretnéd, az is megoldható, hogy ne lássuk egymás arcát, megadom a címet, bejössz, teszek lepelt a benti ajtóra, bedugod a farkad, élvezésig szopom és mehetsz is. ( Ha úgy alakul és te is szeretnéd, lehet szó arról is, hogy megkpakolj hátulról.)
Ha érdekel írj privátban
Sziasztok
Mai nap Székesfehérváron szívesen meglesnék valakit miközben masztizik!
Vagy engem is meg lehet lesni..
Privátba írj!!
Mai nap Székesfehérváron szívesen meglesnék valakit miközben masztizik!
Vagy engem is meg lehet lesni..

Privátba írj!!
Most valaki van kint a reptérnél?
meglesnék valakit most maszti közben
Albertirsánál most
A reptérnél, az pontosan hol van? Hogy jutok oda?
Reptérnél valaki?
reptérnél este 11 ora felé?
Sziasztok, a reptérről elmenekült az összes hetero pár?
Csak a legkitartóbbak nem riadtak még el, a jó emlékek miatt... Új jelentkező, mint az unikornis...?
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerda este keresek partnert pár bi férfi is lehet.bi uni vagyok helyem nincs kocsim van Budapest szolnok vonalon.irj privátba hogy tudjunk egyeztetni.
Ma este valaki pest megyeben ?
Annak idején a reptér topicban amikor mondtam hogy nem kell minden homo és biszexnek kiírni a címet, akkor le lettem hurrogva és én voltam a bunkó. Most szomorúan olvasom, hogy az idő engem igazolt. És nem te vagy az első aki ezen a véleményen van. Anno azt mondták többen is, hogy nagy a hely, elférnek sokan. De nem a hely nagysága az alapvető probléma....
(Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 17:40

Csak a legkitartóbbak nem riadtak még el, a jó emlékek miatt... Új jelentkező, mint az unikornis...?
Sziasztok!
Szopnék ma este Budapesten belül. Hely szükséges.
Szopnék ma este Budapesten belül. Hely szükséges.
Reptérnél mostanában nagyfarkú pasi???
Pasit keresek autós kalandra.
Sziasztok! 40 éves Crossdresser bi uni srác vagyok! Csütörtök este Debrecenbe valak?
Reptérnél nagyfarkú most??
Reptér??