Ferihegy környékén most pucsítanék aktívnak szó nélkül teljesen anonimbe
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Ma valaki az esti órákban szegeden ?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.12.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.12.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Meg van ahol szétdobálnak mindent még a teleürített óvszert is... Van egy hely ahol már százas nagyságrendben volt....
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 03. 12. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 07:22

az a baj,hogy az emberek nincsenek tapintattal a másikra.én bi pasiként kimegyek oda és ha a hetero pár nem engem akar,akkor nem tolakodok hanem megértem és elmegyek onnan.ilyen egyszerű lenne...
Sziasztok. Ma kora délután Budapesten, esetleg a közvetlen közelében lenne olyan hölgy, vagy pár aki szívesen töltené el a szabad idejét egy 32 éves, diszkrét, ápolt, humoros, potens pasi társaságában? Lehetek diszkrét kukkolo esetleg aktív résztvevő, autóval tudok menni, keressetek privát üzenetben bátran.
az a baj,hogy az emberek nincsenek tapintattal a másikra.én bi pasiként kimegyek oda és ha a hetero pár nem engem akar,akkor nem tolakodok hanem megértem és elmegyek onnan.ilyen egyszerű lenne...
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 18:50

Annak idején a reptér topicban amikor mondtam hogy nem kell minden homo és biszexnek kiírni a címet, akkor le lettem hurrogva és én voltam a bunkó. Most szomorúan olvasom, hogy az idő engem igazolt. És nem te vagy az első aki ezen a véleményen van. Anno azt mondták többen is, hogy nagy a hely, elférnek sokan. De nem a hely nagysága az alapvető probléma....
Ha úton vagy, és pihennél nálam egy kv ra, akkor álj meg nyugodtan, ki tudja, lehet lesz extra is.

Sziasztok!
Ma délelőtt heteró alapon keresk játszótársat!
23cm escerkámmal
Ma délelőtt heteró alapon keresk játszótársat!
23cm escerkámmal
Sziasztok. Ma 8 körül indulok Pestre. Onnan pedig vissza dél körül. Belevaló útitársat keresek vagy út közben kalandoznék.
Mindent ellepnek a buzik sajnos..lehet tíltani..akkor is így van!!
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
repternel most?
Holnap dél-1 körül indulok Egerből Mosonmagyaróvárig (M3-M0-M1) valamelyik pihenőben szívesen találkoznék egy szopni vágyó illetővel!! Privátban jelezz, ha érdekel.
Kedves Párok!
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Valaki most vecses korul ??
Sziasztok!
Valaki/Valakik az éjszaka folyamán egy izgalmas kaland velem?
Valaki/Valakik az éjszaka folyamán egy izgalmas kaland velem?

Reptérnél van valaki??
Reptér??
Reptérnél nagyfarkú most??