Szigetszentmikloson holnap cumiznék napközben. Kocsiban
Napközben párt keresnék akik élveznék ha mindkettőjüket kényeztetném orálisan vagy csak a pasit a párja előtt szopnék!!!?? Létezik ilyen páros esetleg???
Holnap napközben a Dunakanyar környékén partnert keresnék orálra, autóban vagy a szabadban.
Ma napközben Szentendre környékén partnert keresnék orálra, autóban vagy a szabadban.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.21.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Sziasztok pénteken esti hancurra keresek egy nőt vagy esetleg párt akiknél a férfit izgat ha más kényezteti a párját majd közösen...(Tolna-megye első sorban)
Ma esti "autós" kalandra érett hölgy, pár ismeretségét keresem.
Győr-Kisbér környékén.
Győr-Kisbér környékén.
Ki veri ki párom képére személyesen,autóban mutatok képet,van nálam bugyija is.
Győr környékén szopnék
Sziasztok !
Ma kora délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23cm es cerkámmal
Ma kora délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23cm es cerkámmal
Sziasztok!Ma dun M1vonalon,pihenőben,vastagf,diszkrét urakon segítenék egyoldalúan!!Adatlapot olvass,keress bizalommal privát üzenetben!!
Jön ki nő 13 h körül a reptérre ?
Reptér és környékéről pár vagy hölgy?
Szigetszentmikloson cumiznék ma.
Reptéren van kint valaki?
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Mindjárt kiérek a reptérhez és kiverem a farkam ! Valaki megkukkolná ?
Szia. Jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 21. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 21. csütörtök 08:23
Törölt felhasználó (4727911)

Ki veri ki párom képére személyesen,autóban mutatok képet,van nálam bugyija is.
Fiatal(23), vékony, igényes bi srác vagyok. Férfiakat keresek akik szopatnának. Élvezés mehet arcra, szájba. Kényszerfrancia is ok. Anyagiaktól mentes. Helyem nincs, autoskalandra tudtok vinni.
110% diszkrécio adott, elvárt.
Helyileg Debrecen
110% diszkrécio adott, elvárt.
Helyileg Debrecen