Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.21.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Ma napközben Szentendre környékén partnert keresnék orálra, autóban vagy a szabadban.
Holnap napközben a Dunakanyar környékén partnert keresnék orálra, autóban vagy a szabadban.
Napközben párt keresnék akik élveznék ha mindkettőjüket kényeztetném orálisan vagy csak a pasit a párja előtt szopnék!!!?? Létezik ilyen páros esetleg???
Szigetszentmikloson holnap cumiznék napközben. Kocsiban
Ezüst színű autó a dombnál innét van ?
Szia. Merre vagy? Én igen.
(Ez egy válasz Pittaa üzenetére (2024. 03. 20. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben szopok ma este,kocsival megyek.jelentkező?
Sziasztok ! Ma késő estére keresünk hölgy tagunk részére egy sportos srácot .( adatlap szerint ) . Ha már írtál és nemet mondtunk kérlek ne jelentkezz … próbálunk válaszolni de van aki kimarad néha, elnézést . Igen, pár mondatot szoktunk váltani e-mailon és egy arc nélküli képcserét is mert nem mindenkivel bármi áron.
Győrben diszkrét nem macis srác cumizna.
Veszprémben valaki,akar kölcsönösen? Vagy csak én fuvolàzni?
Reptérnél méretes farkú aktiv pasi van most??
Reptérnél van kint valaki?
Reptérnél van kintvalaki?
Este 20-óra körül kimegyek a reptérhez ! Várom , hogy meglessék a masztimat akiket érdekel...
Par repternel?
Holnap estére keresek aktivat a ki szopatna , dugna , akár többes is este 19 óra után kint a reptér mögött, lenne valakinek kedve ???
Pár a reptérnél aki szívesen ismerkedne?
Valaki cumizna evy jót?
Ha jönnél írj rám
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 20. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 20. szerda 13:23

Törölt felhasználó (4711660)

Reptérnél 15utan bi pasi aki szopatna?