Este 10 körül lesz valaki a 11ben a dunaparton? (Árasztó út)
Lehet lenézek. Ha van kedve valakinek társulni
Lehet lenézek. Ha van kedve valakinek társulni
Sziasztok, a szóló farfiaknak szól, csak párt keresünk.
Mivel nincs a hölgynek többesben tapasztalata, a gangbang etc.dolgok nem ma fognak megtörténni..
Egymás előtti szexet keresünk (Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2024. 03. 22. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 22. péntek 11:09
Mivel nincs a hölgynek többesben tapasztalata, a gangbang etc.dolgok nem ma fognak megtörténni..
Egymás előtti szexet keresünk (Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2024. 03. 22. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, ma este hölgy partneremmel Gödöllőn autós szexet tervezunk. Lenne más pár aki benne lenne egymás előtti szexben? Hetero alapon
Sziasztok! Autós, szabadban kalandra keresek párt, ahol a hölgytaggal kiadósat élvezünk a párja előtt…Eger-Gyöngyös -Hatvan a 3-as út vonalán …
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.22) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék
Sziasztok.
Reptér valaki fél óra múlva?
Reptér valaki fél óra múlva?
Győrben cumiznèk ,hely és diszkréció van.

Repteri kifutó végénél van kint valaki?
Szopatna ma valaki, Tata, Tatabánya?
A barinömmel leszünk kint neki keresünk !!! Igényes és nagy méretü legyél !! Vagy párok !!!!???
Este 19 és 20 óra között, Fóton kukkolhatóak leszünk. Igényes pasi cickóra is élvezhet. Részletek, pontos hely, infó privátban wave
Most valaki valamit??
Sziasztok ma este nagyméretü pasi a szépvölgyi úton 20 óra után ??
Sziasztok holnap estete autoserotikara Hajduban?
Holgyekkek bi parokkal ismerkednek Budapesten és vonzaskorzeteben
Szombat reggel Szentendre környékén orál valaki?
Nőt, heteró párt várok a reptérre !
Itt vagyok és játszom a valóban nagy cerkámmal
Itt vagyok és játszom a valóban nagy cerkámmal
Ki szopna szopatra? REPTÉR!!!
Ma valaki Gyál-cegléd útvonalon?
Ma 4-5 környékén valaki? Gyál-cegléd útvonalon.