sziasztok nyíregyháza Kisvárda vonalon keresek kezdő aktív pasit aki szívesen beavatna egy kezdő passzív pasit
Autós kaland?
Tudna valaki infot hogy lehet eljutni a reptéri kifutóhoz? Ha lehet pm
A jövőhéten Máriaremete mellett keresünk autós párt aki kukkolna minket
Sziasztok!
Holnap délután szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral Székesfehérvár környékén!
Holnap délután szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral Székesfehérvár környékén!
Sziasztok! Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Bács megyében valaki autós kaland?Pár esetleg?
Szigetszentmikloson napközben cumiznék
sziasztok hétvégére keresnénk párokat közös együttlétre párcserére kecskémet mellet kis faluba vagyunk elérezőek de utazni is tudunk
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék
Romafasutiskerestek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 25. hétfő 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 25. hétfő 19:19
Törölt felhasználó (4656111)

A hét második felében valamelyik estére keresünk Bp-n. 2 átlagnál nagyobb méretű pasit (csak együtt) akiknek van autójuk és tudnának mit kezdeni Enivel.
Azért egy adatlap minimum kellene,még ha szép is az a punci!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 25. hétfő 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 25. hétfő 19:19
Törölt felhasználó (4656111)

A hét második felében valamelyik estére keresünk Bp-n. 2 átlagnál nagyobb méretű pasit (csak együtt) akiknek van autójuk és tudnának mit kezdeni Enivel.
Szia Era vagy vagy Zsozso
(Ez egy válasz erazsozso üzenetére (2024. 03. 25. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
szopnék ma este egy jót bpn
Szepvolgyi vki?
Keresek aki jol megdugna a szamat...
Sziasztok! Debrecen holnap este sex! Nagyerdőnél a temetőnél! Én 40 éves Crossdresser bi uni srác vagyok! Írj privin!
Szépvölgyire valaki most ?
Reptérnél most valaki?
Keményen szopató, méretes, dákójú, pasikat keresek! Mély torkosan szopok, nyelem, nyalok is. Kúrható vagyok! Helyem van!! Érd-Bp. és környékén valakik???
Írj üzit!!