Reptérnél van kint nagyfarkú aktiv bi pasi most??
Valaki tervez szépvölgyire jönni ?
Reptérnél kamionos innen??
Estét
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Ma este pest megyében idősebb férfi aki szopatna? utazni tudok, autós kaland is érdekel
Városliget ma este valaki? Itt egy 18as fegyver a gatyában.
Reptér?
Szegeden ma pár vagy férfi
Sziasztok. Találkozna ma valaki Veszprém és Sz.fehérvár környékén? Csak srácot keresek, lehetőleg unit vagy aktívat
kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Popsit dugnék,utazni tudok,de helyen is van.
TothGabor52-nek szólt,bocsi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 16:48
Törölt felhasználó (3174182)

Mert aberált, fa...sz nem tud különbséget tenni a vágyai és a valóság között.
Azt hiszi,hogy csak miatta vagytok ott és neki mutogatjátok magatokat....
Azt hiszi,hogy csak miatta vagytok ott és neki mutogatjátok magatokat....
.
Mert aberált, fa...sz nem tud különbséget tenni a vágyai és a valóság között.
Azt hiszi,hogy csak miatta vagytok ott és neki mutogatjátok magatokat.... (Ez egy válasz Maciboy88 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt hiszi,hogy csak miatta vagytok ott és neki mutogatjátok magatokat.... (Ez egy válasz Maciboy88 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehervaron közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Autós maszti párom képére, Érden?
Mi a faszért nem jó a buzinak a buzi??????
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 15:21
Törölt felhasználó (4700440)

Kecskeméten ki szopatna meg ?
Kíváncsi hetero pasit keresek
Írj
Írj
16.00-tól Papkeszi vasútállomásnál leszek bent sportos fiú vagyok srácokat sportos férfiakat várok közös maszturbáció ra
Kecskeméten ki szopatna meg ?
Írj
Írj
Reptérnél cumizok.
Valaki?
Valaki?
Egyértelmű. Mármint hogy kommunikálni kell!
Leszögezem, hogy nem voltam ma a reptéren, tehát nem vagyok érintett most, de tisztelettel megkérdezném a párostól, hogy miért kell jelzésekből táplálkoztatni és félreértéseket generálni akkor, amikor egy ablaklehúzást követően kb. 20 másodpercen belül korrektül és egyértelműen rövidre zárható minden szavakkal?
Teszem azt, ha leállnak mellettetek és ti inkább elmentek arrébb, az valóban jó eséllyel a nemet jelenti, de az "érdeklődő" értelmezheti úgy is, hogy biztosan csak alkalmasabb helyet kerestek az "ismerkesésre", mert hát miért indulnátok meg csak úgy, ok nélkül, ahelyett, hogy kinyitnátok a szátokat?
Természetesen ha valaki a szóból sem ért, akkor jöhet a verbális agresszió - még mindig jobb ez is, mint keringeni 20 percig feleslegesen, ugyebár... (Ez egy válasz FoxiMaxi8 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Leszögezem, hogy nem voltam ma a reptéren, tehát nem vagyok érintett most, de tisztelettel megkérdezném a párostól, hogy miért kell jelzésekből táplálkoztatni és félreértéseket generálni akkor, amikor egy ablaklehúzást követően kb. 20 másodpercen belül korrektül és egyértelműen rövidre zárható minden szavakkal?
Teszem azt, ha leállnak mellettetek és ti inkább elmentek arrébb, az valóban jó eséllyel a nemet jelenti, de az "érdeklődő" értelmezheti úgy is, hogy biztosan csak alkalmasabb helyet kerestek az "ismerkesésre", mert hát miért indulnátok meg csak úgy, ok nélkül, ahelyett, hogy kinyitnátok a szátokat?
Természetesen ha valaki a szóból sem ért, akkor jöhet a verbális agresszió - még mindig jobb ez is, mint keringeni 20 percig feleslegesen, ugyebár... (Ez egy válasz FoxiMaxi8 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)