Sziaszto..
Mostanság pasi pár nő esetleg Jászberény s környékén lenne kedve kikapcsolodni???
Én uni aktiv pasi furgónal stopost is szivesen felveszek pest irányába vagy cegléd szolnok
Mostanság pasi pár nő esetleg Jászberény s környékén lenne kedve kikapcsolodni???
Én uni aktiv pasi furgónal stopost is szivesen felveszek pest irányába vagy cegléd szolnok
Ma napközben a reptéren valaki? Kukkolnék is
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon autós kaland?
Reptérnél ha szopatnál ma írj rám

Vas Megye környékén keresek magányos, elhanyagolt lányt, asszonyt, hölgyet lopott órákra.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Ma délelőtt 10 óra felé Kondorosi út végénél Dunapart?
Ma este 21-22óra körűl megyünk ki a reptérhez. Nagy vastag méretű pasi lessz kint? De semmi jónak nem vagyunk elrontói. Biszex is ok...
Szia
Email cimet adj nekem legyszives (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 13:01
Email cimet adj nekem legyszives (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4734679)

Sziasztok ! Párosunk , hölgy tagját izgatná ha egy srácnak kiverném a farkát és ezt otthon elmesélném a neki aki ezért ad nekem egy kis jutalmat - feladatot. Ehhez keresnék egy szimpatikus srácot akinek kiverhetem a farkát a kocsiba , aztán mindenki megy a maga útjára . Ha kell , 1-2 képet mutatok előtte párom csodás idomairól ha úgy izgalmasabb a kaland.
Én már bejöttem.
(Ez egy válasz bob1700 üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren senki innen?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek péntek (04.11.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Kiértem a reptére. Van valaki innen?
Holnap valaki szopatna delelott??
Holnap késő délután/kora este pár esetleg nem vágyik egy kis izgalomra? Reptéri kifutón pl ? Szívesen kukkolnék vagy csatlakoznék.
Eger szélén ma este szopatok!
Csatlakozni vágyó,esetleg kukkoló lenne?
Csatlakozni vágyó,esetleg kukkoló lenne?

Reptéren vagyok Burger King előtt. Szopnek
Pest Hegyeshalom útvonalon aktív pasi?En 180.85.41sportos bő passzív vagyok
Estét
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Reptér ma este tervezi valaki, hogy jön ki?
Én kint vagyok, meg még pàran... csak miba jel?
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)