Sziasztok Párt vagy Lányt keresek vasárnap MA (04.14.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Reptérnél nagyfarkú aktiv pasi,aki telegecizné az arcom?? Van mostanában??
Sziasztok
Szegeden szabadban, ma este valaki esetleg ráér huncutkodni?
párommal örömmel kényeztetnénk egy plussz harmadik hölgyet :p irj privibe ha érdekel és megbeszéljük

M7-Velencei tó környékén kalandoznék
Sziasztok! Mostanság hölgy , pár egy izgalmas autós kalandra ?
19óra után reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
fél6-7 között a reptér mögött szopnék nagyfarku srácot
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Sziasztok. Találkozna ma/holnap valaki késő délután vagy estefelé Veszprém és Székesfehérvár környékén? Lehetőleg aktív srácot keresek, vagy kíváncsi heterót
többit privátban

Járnak, járunk még, bár nem egyszerű!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 04. 13. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 10:59

Heterok is járnak még ide? Melegeknek nincsen külön topik, ugye? Csak kíváncsiságból kérdezzük.
Reptér vagy a gárdonyi nudi környékén ma délutáni kalandra nő vagy pár?
Vagy kukkolni valakit?
Vagy kukkolni valakit?
BP-en sportos bi srác beszéd nélküli laza mókához keres sportos partner. Helyem van

Reptérnél nagyfarkú most???
Sziasztok ma este fele valaki Gárdonyban?
Helló valaki pápa környékén ?
Reptérnél nagyfarkú aktiv pasi mostanában??
Budapesten és vonzaskorzeteben ismerkednék hölgyekkel es bi parokkal
kivernék egy farkat 1 óra mulva Albertirsa környékén.a többit privátban
Tata, Komárom környékén szopatna valaki?
Sziasztok! Ma az m0-m3 palyan, pihenoben benne lennek kozos hokiban. Max 45 eves korig. Irj nyugodtan.