Reptérnél nagyfarkú aktiv pasi mostanában??
Helló valaki pápa környékén ?
Sziasztok ma este fele valaki Gárdonyban?
Reptérnél nagyfarkú most???
BP-en sportos bi srác beszéd nélküli laza mókához keres sportos partner. Helyem van
Reptér vagy a gárdonyi nudi környékén ma délutáni kalandra nő vagy pár?
Vagy kukkolni valakit?
Vagy kukkolni valakit?
Járnak, járunk még, bár nem egyszerű!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 04. 13. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 10:59
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 04. 13. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Heterok is járnak még ide? Melegeknek nincsen külön topik, ugye? Csak kíváncsiságból kérdezzük.
Sziasztok. Találkozna ma/holnap valaki késő délután vagy estefelé Veszprém és Székesfehérvár környékén? Lehetőleg aktív srácot keresek, vagy kíváncsi heterót
többit privátban
többit privátban
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
fél6-7 között a reptér mögött szopnék nagyfarku srácot
19óra után reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok! Mostanság hölgy , pár egy izgalmas autós kalandra ?
M7-Velencei tó környékén kalandoznék
Sziasztok
Szegeden szabadban, ma este valaki esetleg ráér huncutkodni?
párommal örömmel kényeztetnénk egy plussz harmadik hölgyet :p irj privibe ha érdekel és megbeszéljük
Szegeden szabadban, ma este valaki esetleg ráér huncutkodni?
párommal örömmel kényeztetnénk egy plussz harmadik hölgyet :p irj privibe ha érdekel és megbeszéljük
Reptérnél nagyfarkú aktiv pasi,aki telegecizné az arcom?? Van mostanában??
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek vasárnap MA (04.14.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Maszti partnert keresek most Bp-n.
Reptér környékén pár /hölgy?
Senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
A szürke autós pár???

nyulipaar

Melissa