Reptérnél nagyfarkú aktiv este 8 felé??
Igen, valóban hihetetlen, ha csak azt a 2 kategóriát ismered a taktikai repertoárodban, hogy mögöttük állsz, vagy zaklatod őket. Na mindegy, de remélem nem leplek meg, ha azt mondom, hogy így a reptérre szánt időd, energiád és költséged kukába dobott cucc.
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 02:11

Hihetetlen igaz, hogy van aki ha lát egy autóban beszélgető párt akkor nem szalad oda és nem zaklatja őket!? Legfőképpen hogy semmi nem történt köztük a beszélgetésen kívül. Az megint más ha valami történik éppen láthatóan nem zavarja őket ha valaki érdeklődik.
Kamionos , fuvarozó , taxis , mentös ,tülzoltó férfivel ismerkednék
Sziasztok ,helyes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Hely van

19 óra felé Kondorosi út végénél Dunaparton?
Sziasztok. Ma estefelé találkozna valaki Székesfehérvár vagy Veszprém környékén?
Lehetőleg aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót. A többit privátban

Fél kilenc, kilenc körül autós kaland 4.ker, vagy Budakalász
Sziasztok megrontanám kabrióm egy vagány csajszival!
Repternel valaki?
Ezt tegnap én is meg akartam kérdezni,hogy vagy 6X kiírtad,h ki van itt és innen vannak -e??Szerinted beszélgetés,szex közben a Goldengatet nézegetik?Szégyen,hogy odáig jutottunk,hogy nincs az emberek közt kontakt,csak teló pötyögés..Hogy akarunk így szexelni vagy akármit is csinálni?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 02:11

Hihetetlen igaz, hogy van aki ha lát egy autóban beszélgető párt akkor nem szalad oda és nem zaklatja őket!? Legfőképpen hogy semmi nem történt köztük a beszélgetésen kívül. Az megint más ha valami történik éppen láthatóan nem zavarja őket ha valaki érdeklődik.
XXI ker Rózsa utca végén vállra fent egy kis autós kaland most?
Sziasztok ! Estére keresek egy normális srácot közös hokizáshoz
. Közben párom szexképeit megmutatnám . Vagy esetleg elkérném tőle a bugyiját és kivinném valakinek. Természetesen előtte képet mutatok párat, hogy tudd , nem hiába jössz!( képet mi is kérünk cserébe ) . 22-48 éves korig keresek. Köszi

Sziasztok ! Szolnok Cegléd Foktő útvonalon keresek párt hölgyet minden jóra kukolás maszti stb
Autós masztihoz keresek partnereket
Sziasztok. Ma valaki Pécsen hölgy? Szép az idő nudiznek délután
Reptérnél?
Szentgotthárd fele valaki jár?
szopnék ma a reptér mögötti részen.valaki nagyobb farku?
Sziasztok.
Szívesen ki néznék én is most délelött a reotérhez, ha várható hogy jön ki hölgy vagy oár!
Szívesen ki néznék én is most délelött a reotérhez, ha várható hogy jön ki hölgy vagy oár!
Hali mi helyzet kint reptéren ? Érdemes ki nézni? Tervezi valaki ma kimenetelű?