Autóban masztizni párom képére, Érden?
Írj ha tele vagy-megoldom.....Veszprém v.m.
Valaki veri csepelen aútójában?
Sziasztok,
ma keso du.n vagy a hetvegen valamelyik dun ra keresunk part vagy inteligens,potens sracot autoskalandra. - Parkent -
Lakitelek, Szentkiraly, Nagykoros, Kerekdomb korzeteben.
Szep Napot
ma keso du.n vagy a hetvegen valamelyik dun ra keresunk part vagy inteligens,potens sracot autoskalandra. - Parkent -
Lakitelek, Szentkiraly, Nagykoros, Kerekdomb korzeteben.
Szep Napot
Ma 9 és 12 közöt a volt Coránal Fóton. Jár arra valaki ?
Sziasztok ! Ma este 21:00 körül Szekszárdon a Csörge tónál autós kalandra partnert keresek esetleg hölgy pár házaspár akik taliznának ?Írj privát üzenetet
Sziasztok nagyon szívesen kényeztetnék más feleségét barátnőjét.. Te csak dölj hátra a székben és nézd ahogy két idegen. 44 45 éves átlagos pasi dugja elöted a párod. Vagy ha az jobban izgatna autós találkozó is lehet, csak félre állsz egy megbeszélt eldugott helyen és mi belogatjuk a farkunkat a párodnak az ablakon, Utána bepucsit és megdugjuk. Nem kel ismerkedni beszélgetni ha minden megvolt simán elhajtotok. Írj privit
Sziasztok van fent pár Szépvölgyin ?
Reptérnél most?
Neked min1 kit szopsz le? Én gondoltam rá hogy leszophatna egy pasi de ha nem szimpi amit nem látok akkor nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 02. csütörtök 12:56
Törölt felhasználó (4700440)

Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit élvezésig
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Jelen, ha még aktuális.
(Ez egy válasz gorod83 üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél, vagy a Szépvölgyin, akár Pest megye egyéb részein is hölgy társaságát keresem az estére. 27F
Monor most?
Sziasztok. Győrben szopnék. Helyes, diszkrét srác vagyok. Helyem van!

Sziasztok. Győrben szopnék. Helyes, diszkrét srác vagyok. Helyem van!

Szépvölgyi pasi kb 18ora körül ?
Önmagára és környezetére igényes, helyes férfiként keresek nőket, párokat szexre, kukkolásra, hetero alapon.
Cuckold tapasztalattal (bull) rendelkezem.
Minden egyebet privátban megbeszélünk...
Cuckold tapasztalattal (bull) rendelkezem.
Minden egyebet privátban megbeszélünk...
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós nagydarab 30-as szőrös pasi vagyok.
Ma a reptérnél vagy a környéken hölgy vagy pár?