Sziasztok, ma este megyünk egy kört Gödöllő és környékén, párok társaságát keressük, reszletek privatban..
Este vki,Albertirsa Dánszentmiklós környékén?szabdban kaland?
Sziasztok! Mi debreceni pár vagyunk. Párokkal ismerkednénk. Utazni tudunk. Szeretünk nudizni.
Sziasztok!
Ma délután Berény Hévíz környékén pár vagy hölgy autós kalandhoz?!
Ma délután Berény Hévíz környékén pár vagy hölgy autós kalandhoz?!
Sziasztok! Ma reptérnél pàr, aki szívesen rosszalkodna? :P
Szépvölgyi most pasi?
Reptéri kifutó végénél, párok???
15 óra után szépvölgyi parkolóba valaki?
Sziasztok holnap hajnalban 4 óra körül utazom Nyiregyről Debrecenbe nagyon szívesen taliznek egy normális ápolt fiúval vonattal megyek de esetleg ha mész kocsival nekem úgy is jó! Szép napot
39 éves sportos srác vagyok. Papkeszi vasútállomás nem üzemel . Tali hoki cumi?

Sziasztok! Ma este Budapesten párral találkoznék, akár szabadban, taximban, nálatok. Privatban várom azt a nagyon kevés üzenetet
szép napot

Sziasztok ! Ma este 8 körül Szekszárdon a Csörge tónál kellemes autós kalandra diszkrét szexpartnert keresek minden jóra mindenre nyitott vagyok nagyobb vastagabb mérettel ha taliznál írj privátba.
A szabadban velem ma?
Lenne rám igény?
Lenne rám igény?

Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szépvölgyi parkolóba egy gyors valaki?
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Sziasztok.
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze

Sziasztok,
ma keso du.n vagy a holnap dun ra keresunk part vagy inteligens,potens sracot autoskalandra. - Parkent -
Lakitelek, Szentkiraly, Nagykoros, Kerekdomb korzeteben.
Csak a megadott helyszineken ! Nem Budapesten es nem Kecskemeten !
Szep Napot
ma keso du.n vagy a holnap dun ra keresunk part vagy inteligens,potens sracot autoskalandra. - Parkent -
Lakitelek, Szentkiraly, Nagykoros, Kerekdomb korzeteben.
Csak a megadott helyszineken ! Nem Budapesten es nem Kecskemeten !
Szep Napot