Ma délután,kora esti órákban Szeged-Bp-Hegyeshalom Útvonal mentén keresek kalandra párokat hölgyelet.
Sziasztok. Nagykáta környékén keresek autós orálra hölgyet,párt. S.O.S.
Valaki most kis kaland
Sziasztok. Hamarosan indulok. Gyöngyösről Gödöllőre. ...
Néznék valami izgalmasat fehérvár és velencei tó környékén..
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Ma este jön valaki a Szépvölgyire?
szerdára, vagy csütörtökre keresnék olyan partnert, Csepel, Szigetszentmiklós vonzáskörzetéből aki estleg helyel is rendelkezik és szeretné kiélni extém, vagy perverz vágyait. Sok mindenben benne lennék, pl, pisisex vagy tágítós játék, vagy öklözhetsz is. Csak akkor keress ha mersz is találkozni. Köszönöm
Párok ? Nők? Autóban? Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve elhanyagolt nő alkalmi játszótársa lennék!
Diszkrét, valóban nagy méretű pasiként !
Csak heteró alapon !
Budapesten heteró alapon, pár illetve elhanyagolt nő alkalmi játszótársa lennék!
Diszkrét, valóban nagy méretű pasiként !
Csak heteró alapon !
Hello. Mai napon napközbe ,megyek be pestre és a szokásos hirdetésemet így ismét feladom. Adatlapot kérlek olvass és privátban megbeszéljük a többit ha érdekel a dolog. 28-45 éves korig keresek és a legjobb az lenne ha neked is lennének képeid a párodról és kölcsönösen tudnánk mutogatni egymásnak ( nem feltétel de izgalmas lenne )!
Kellemes az időjárás a reptérnél!
Ismerkednénk
Ismerkednénk

Sziasztok! Reptérnèl az út elején a szürke Mercedes-es pár innen van?
párás volt a szélvédő, de azért lehetett látni, hogy jól szórakoznak.

Van kint valaki a Reptérnél
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén kellemes kalandot keresek !
Reptérnél valaki??
Reptérnél nagyfarkú most??
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?