Bp. 17, 16 ker környéke?
A héten valamelyik nap (nagyjából mindegy melyiken) Kecskemét és környékén, autós vagy szabadban vagy szimpla találkozással, laza, ráérő párt keresek! Infók rólam az adatlapomon! Megtisztelsz, ha kulturáltan próbálod felvenni a kapcsolatot!

Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Repternel valaki?
Mezőkövesd kőrnyékén párok? autóban?
Sziasztok szívesen csatlakoznék párokhoz
Helyem van Nagykőrösön
De autós kaland is érdekelne pasikat párokal nőkel
Helyem van Nagykőrösön
De autós kaland is érdekelne pasikat párokal nőkel
Veszprém - Fehérvár útvonalon szopnek szopatnek
Sziasztok !
Holnap déleőtt /05.22./Dunaújváros- Dombóvár útvonalon autóskalandoznék! Elsősorban párokkal , de minden izgat!
Holnap déleőtt /05.22./Dunaújváros- Dombóvár útvonalon autóskalandoznék! Elsősorban párokkal , de minden izgat!
Sziasztok !
Holnap déleőtt /05.22/ Dunaújváros- Dombóvár útvonalon autóskalandoznék! Elsősorban párokkal , de minden izgat!
Holnap déleőtt /05.22/ Dunaújváros- Dombóvár útvonalon autóskalandoznék! Elsősorban párokkal , de minden izgat!
Sziasztok! Jövő hét szerda este (május 22), szívesen találkoznék hölgyel vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére Pécsett. 41 éves kellő tapasztalattal és az átlagnál valamivel nagyobb intim mérettel rendelkező pasi vagyok. Imádom a tartalmas és élvezetes együttléteket. Amennyiben esetleg valaki nyitott lenne rá, úgy beszéljünk privátban, hátha összehozhatunk egy valóban élvezetes találkozót.
Sziasztok. Jár valaki a reptér kifutó végére 18-ker oldalon ? Bi hajlammal párok is izgatnának.
Autós kaland?
Sziasztok!
Debrecen és környékén,esetleg a Vekeri Tónál valami akció,vagy csak cuckold is ok! Párok,lányok? Esetleg ha van hely,akkor masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőr vagyok%Privátban írj,kérlek!
Sportos és intelligens srác vagyok!
Debrecen és környékén,esetleg a Vekeri Tónál valami akció,vagy csak cuckold is ok! Párok,lányok? Esetleg ha van hely,akkor masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőr vagyok%Privátban írj,kérlek!
Sportos és intelligens srác vagyok!
Sziasztok
Párként PÁRT keresünk mára egy kis autós kalandra.
Párként PÁRT keresünk mára egy kis autós kalandra.

Érd és Tatabánya között ma valaki autóban masztizni párom képére?
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén kellemes kalandot keresek!
Van olyan párocska, aki nyitott lenne autós vagy szabadtéri izgalmakra ma este Hévíz környékén?
Sziasztok
Reptér ma reggel?...
Reptér ma reggel?...
Valaki most 11ker cumitatnek
Valaki most cumizna ??