Sziasztok! A keddi napon terveznék ismét kilátogatni a reptéri kifutóhoz, napközben, koradélután, pár órácskára! Aktív, potens pasikat keresek, full passzív crossdresserként.
Volt valami este a szőke hölggyel ?
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Sziasztok!
Ma, Hétfőn, kedden pár játszó társa lennék
Ha vannak vágyaitok amit kiélnétek, kiprobálnátok, írjatok bátran
30éves, sportos, ápolt egészséges férfi vagyok, és merek találkozni is. Enyhe biszex dologtól sem zárkózom el.
Dél pesti régióból keresek leginkább!
Ma, Hétfőn, kedden pár játszó társa lennék
Ha vannak vágyaitok amit kiélnétek, kiprobálnátok, írjatok bátran
30éves, sportos, ápolt egészséges férfi vagyok, és merek találkozni is. Enyhe biszex dologtól sem zárkózom el.
Dél pesti régióból keresek leginkább!
Sziasztok!
Hölgy vagy pár most a Szépvölgyi parkolóban ?
Csak hogy vagy pár érdekel, igényes pasi vagyok
Írj privatban
Hölgy vagy pár most a Szépvölgyi parkolóban ?
Csak hogy vagy pár érdekel, igényes pasi vagyok
Írj privatban
Dombóvár vagy környékén keresek partnert ma délutáni outdoor kalandra.
Veszprém környéki autós vagy szabadtéri kalandra hölgy vagy pár
Reptér most?..
Sziasztok
Érden ismerkednèk lányokkal párokkal
Érden ismerkednèk lányokkal párokkal
Ma este autóba vagy a szabadba szopnék a 20 kerületbe este 21 óra után
MA a REPTÉR MÖGÖTT az erdő szélén, a tervek szerint 14-17 óra között NYILVÁNOS mélytorok edzést és fotózást tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.Hatalmas dildómat is a torkomra nyomhatjátok. Intelligens, ápolt pasi vagyok.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és úgy is maradok, bárki is jön. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat vagy csak kukkoljatok. Nézzétek meg a képeimet, és írjatok⁶ Ápolt, intelligens pasi vagyok
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és úgy is maradok, bárki is jön. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat vagy csak kukkoljatok. Nézzétek meg a képeimet, és írjatok⁶ Ápolt, intelligens pasi vagyok
Valaki most Vecsés?
Szepvolgyin ottvan még a szoke csaj?
Szeged nost?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Csak hölgy vagy pár jöhet szóba!
Szép estét
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Csak hölgy vagy pár jöhet szóba!
Szép estét

Senki nincs kint?
Sziasztok!
Ma este autós kaland Marcali hölgy vagy pár?
Ma este autós kaland Marcali hölgy vagy pár?
Valaki párok?
De pár is lehet

Sziasztok reptéren van kint valaki?
Aki esetleg dugna? combfixbe vagyok
Aki esetleg dugna? combfixbe vagyok