Sziasztok.Most autós kaland?
XI ker szabadban kocsiban?
Passzív buszsofőr van Csepelen?
Sziasztok!Ma este kirándulás a Turulnál.
Ma késő este esetleg pár akivel lehetne találkozni?
Bp és Pest megyében!
Bp és Pest megyében!
Szigetszentmikloson cumiznék ma
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, koradélután terveznék kicsit repterezni
Normális, ápolt, aktív pasikkal ismerkednék az erdős részen. Passziv cd vagyok.

Sziasztok,
repteri, kifuto vegi kalandozas a kozeli orakban ? Valaki, Valakik?
Szep Napot
repteri, kifuto vegi kalandozas a kozeli orakban ? Valaki, Valakik?
Szep Napot
Miskolc és környékén pár ismerkedne autós kalandra?
A budaörsi reptérre nem jön ki valaki? Ma air show van. Egy kv vagy ital mellett lehetne ismerkedni

Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Kintvagyok repteren. Valaki valamit?

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Keresek valakit autós masztihoz,csak beűlsz és kiverjük egymás elött.
Sziasztok. Ma este lenne kedve valakinek találkozni Pápa és környékén (max 50-60km)? Helyem van, de utazni is tudok
Lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót keresek.. a többit privátban

Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?;:;:;:;:;::;:;:;
Szépvölgyin most van kint valaki?
Reptéren van kint valaki?
Kecskeméten valaki van ?