Valaki?
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 19:37

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Reptéren pár?
Reptéren pár?
sziasztok
del pesten par vagy unatkozo holgy esetleg?
helyem van

del pesten par vagy unatkozo holgy esetleg?
helyem van

Reptérnél nagyfarkú most???
Reptérnél kalandvágyó párral, hölgyel ismerkednék.
A sötét színű kombi esetleg....?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél nagyfarkú,aki tele van???
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos aktív partneremet/partnereimet orálra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog
Sziasztok,
Ma este helyes fiatal bi aktív pasi autos kalandra csatlakozna hozzánk Budapesten?
42-43 éves férfi-nő pár vagyunk, s meg fűszereznénk a kikapcsolodásunk ha van megfelelő igényes intelligens partner!
Kb 22-23 h között.
Ma este helyes fiatal bi aktív pasi autos kalandra csatlakozna hozzánk Budapesten?
42-43 éves férfi-nő pár vagyunk, s meg fűszereznénk a kikapcsolodásunk ha van megfelelő igényes intelligens partner!
Kb 22-23 h között.
Heloka . Bpi Bi srác vagyok inkább pasziv ,imádom szabadban sportos fiatal izmos partnerem keresem , szadadban vagy pincében ,, vagy máshol ahol izgi. Helyeket tudok biztonságosat is :9 irjatok képel bátran

Reptérnél pár, hölgy?
Sziasztok. Holnap hajnalban (4:40) megyek a reptér környékére. Ha lesz kint valaki szívesen kinéznék.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Reptéren pár?
Reptéren pár?
Ma este keresek aktív partnert Budapesten belül.
Hely szükséges.
Hely szükséges.
Reptérnel valaki?? Közös masztira?
M5-M0-M1 útvonal mentén hölgyet keresek aki szeret szopni.
Reptér és környékén pár vagy hölgy ma este?
Sziasztok,
a közeli órákban Laktilelek-Kerekdomb környezetében kalandoznék. Kellemes kaland jeLigére.
-most parom nelkül-
a közeli órákban Laktilelek-Kerekdomb környezetében kalandoznék. Kellemes kaland jeLigére.
-most parom nelkül-
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?
Valaki most repter?