Egy óra múlva reptérnél nagyfarkú bi pasi??
Ma Budapesten kukkolnék, beszállnék..
Reptèren jelenleg senki nincs kint
Székesfehérvár és környékén kalandoznék nővel, párral!
Szopnék ma bp-n
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Kecskeméten gyúrnék ciciket ha van vállalkozó hölgy!
Vasvár elött az autós pihenövel szemben, fél6 körül.
Sziasztok 18 óra körül valaki reptér?
Hölgy pár vagy valaki?
Üdv Tamás
Hölgy pár vagy valaki?
Üdv Tamás
Ejszaka volt kint 3 pasi hatul a kiserdoben kalandoztunk ha itt vagytok keressetek privatba az ismetles miatt.
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok ! Heteró pároknak ,nőknek lennék valóban nagy cerkámmal a játszótársa Budapesten!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
M5-M0-M1 útvonal menté keresek hölgyet autós szopatáshoz.
Írj mikor és hol fiatal 30as ápolt srác vagyok
Benne lennek
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Üllő - Monorierdő között valaki? Hely van (lakóautóban)
Sziasztok ma valaki cumizna szép fiatal méretes farkat?
Ahogy megbeszéltük
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 09:43

Törölt felhasználó (4746949)

3-4 nagyfarkú, ápolt, nem dohányzó pasit keresünk. Először csak nézni lehet ahogy szexelünk. Andi kiveri mindenkinek. Később más is lehet. Hétköznap napközben érünk rá. Repülőtéren, vagy valahol a szabadban szeretnénk. Beszélgetni nem akarunk! Dohányosok ne írjanak!!!!