Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen
Délután 5körül kérhetek egy fuvart újpestről 16 kerbe?

Jo reggelt.
Ma is állok rendelkezésre, akár adatlapom szerint is.
Ma is állok rendelkezésre, akár adatlapom szerint is.

Szivesen szopnek ma delelott...
Sziasztok!
Én szívesen csatlakoznék hozzátok.
40 éves sportos évek otatobbesezo pasi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 03:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 03:53
Én szívesen csatlakoznék hozzátok.
40 éves sportos évek otatobbesezo pasi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 03:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4738708)

Sziasztok ! Szimpatikus párral a férfiakat kényeztetve egy orális párcserét kipróbálnánk. Teljesen átlagos , hétköznapi párocska vagyunk. Ápoltak és a diszkréció természetesen adott és elvárt . Ugyan így egy átlagos párt keresnénk ehhez és természetesen a szimpátia nekünk szükséges . 36-46 éves korig szeretnénk igazából ismerkedni de természetesen nem kőbe van vésve ez . Mi nem dohányzunk !
Sziasztok ! Szimpatikus párral a férfiakat kényeztetve egy orális párcserét kipróbálnánk. Teljesen átlagos , hétköznapi párocska vagyunk. Ápoltak és a diszkréció természetesen adott és elvárt . Ugyan így egy átlagos párt keresnénk ehhez és természetesen a szimpátia nekünk szükséges . 36-46 éves korig szeretnénk igazából ismerkedni de természetesen nem kőbe van vésve ez . Mi nem dohányzunk !
Szivesen szopatnék reptérnél.
Senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól hangzik az ötlet és a határozott hozzáállás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 09:43
Törölt felhasználó (4746949)

3-4 nagyfarkú, ápolt, nem dohányzó pasit keresünk. Először csak nézni lehet ahogy szexelünk. Andi kiveri mindenkinek. Később más is lehet. Hétköznap napközben érünk rá. Repülőtéren, vagy valahol a szabadban szeretnénk. Beszélgetni nem akarunk! Dohányosok ne írjanak!!!!
Reptér és környékéről pár esetleg hölgy ilyen későn?
Reptéren most ?
Holnap délben kinezek a reptérhez farkat verni, esetleg szopni akinek van kedve csatlakozzon. Én vekony ápolt.
Szepvolgyi?
Reptérnél valaki most??
Autós kalandozókat keresek Debrecenből csak izgalmas párokat keresek
Reptérnél nagyfarkú most??
Gödöllö mellett ma este kisebb orgia
Három pasi már adott
Csatlakozna még Valaki?
Privátban keress

Három pasi már adott

Csatlakozna még Valaki?
Privátban keress
Reptérhez jőjjön egy jó méretes farkú, aki tele van és meglocsolná az arcom
Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy, aki szivesen ismerkedne?
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy, aki szivesen ismerkedne?
Reptérnél nagyfarkú most???