Egy kemény dugásra keresek

Fehérvár Maroshegyen nem lenne valakinek kedve csatlakozni esti kutyasétàltatáshoz?

A reptéri kifutónál most?
Valaki nem ekar egy szép faszt úgy rendesen leszopni? 16. 17.ker
Esti szopásra ma valaki?
Fehervaron holnap reggel laza hokira vi?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Reptéren most voltam kint. sajnos nem volt semmi.. 1 parocskát lattam egy lila minibuszban,meg kb 3 szor eljöttmellettem az erdőben valaki.. de. nem tudom mit csinálok rosszul.. ki kellene tennem a farkamat?

Általában homokosok kergetőznek kint kocsival . Megjelensz. Odagurulnak … azt nézegetnek … arrébb mész jönnek utánad … undorító
(Ez egy válasz Hokka69 üzenetére (2024. 07. 03. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 21:26

Reptéren most voltam kint. sajnos nem volt semmi.. 1 parocskát lattam egy lila minibuszban,meg kb 3 szor eljöttmellettem az erdőben valaki.. de. nem tudom mit csinálok rosszul.. ki kellene tennem a farkamat?

Most reptérnél?
Ma este Bfüzfő-B.Akarattya környékén autós kaland?
Holnap délelőtt Budapest-Miskolc útvonalon közlekedek.
Autómban szivesen kényeztetnélek, 19/6 intimmel magyar etnikumú fiatal srác
Autómban szivesen kényeztetnélek, 19/6 intimmel magyar etnikumú fiatal srác
Sziasztok! Most esetleg valaki a reptér környékén? 30-as, átlagos srác vagyok. Férfiasabb férfiak a zsánerem.
Fehervar vki?
Peivit írj....köszi
Peivit írj....köszi
M3 vonalon holgy vagy par? Egy kis rosszalkodas az egyik pihenoben?
Hello most valaki le szopna 11kerben hely nics sajnos
Jön most valaki a kifutóhoz?
Mostanában nagyfarkú aktiv pasi pesten, akinek kiverhetném és telegecizi az arcom?? Szabadban
Szépvölgyin hetero pár ma délelőtt?
Sziasztok ma eset szívesen csatlakozna párokhoz. Két 45 éves pasi a hölgy örömére. Oszd meg a feleséged párod másokkal is. Ne legyél irigy